Krótki Galloper "na gwałt" potrzebny

Galloper, Terracan itd.

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
Bobbie1
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Krótki Galloper "na gwałt" potrzebny

Post autor: Bobbie1 » czw lut 06, 2014 9:47 pm

Cześć.
Jak w tytule...
Zgwałcony zostanie od tyłu miarką wysuwaną, kartką i ołówkiem... :)21

A tak na poważnie - potrzebuję pomierzyć bagażnik krótkiego Galopka w celu zaprojektowania zabudowy.
Czy ktoś z Wrocławia mógłby mi udostępnić na parę minut swoje autko?
Bardzo proszę o info na ogólnym lub priv.
Pozdrawiam.

klucz13

Kontaktowanie:

Re: Krótki Galloper "na gwałt" potrzebny

Post autor: klucz13 » czw lut 06, 2014 10:40 pm

Przepraszamy ale koleżanka która tym się zajmuje zachorowała i nie wiadomo kiedy będzie , proszę zapytać w przyszłym tygodniu
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Marcingalloper

Post autor: Marcingalloper » czw lut 06, 2014 10:59 pm

Bobbie1 pisze:Cześć.
Jak w tytule...

A tak na poważnie - potrzebuję pomierzyć bagażnik krótkiego Galopka w celu zaprojektowania zabudowy.
Pozdrawiam.
Jeśli nikogo nie znajdziesz to zrobię zdjęcie bagażnika a Ty zaznaczysz gdzie dokładnie mam pomierzyć i postaram się to zrobić jak najdokładniej.

Awatar użytkownika
Bobbie1
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Bobbie1 » pt lut 07, 2014 9:44 pm

Marcingalloper pisze:
Bobbie1 pisze:Cześć.
Jak w tytule...

Pozdrawiam.
Jeśli nikogo nie znajdziesz to zrobię zdjęcie bagażnika a Ty zaznaczysz gdzie dokładnie mam pomierzyć i postaram się to zrobić jak najdokładniej.
Ze zdjęć, to nic nie wymodzę - muszę sobie w głowie zrobić obraz 3D, żeby móc wymyślić coś fajnego - z kolegą mamy parę zajawek ale on jest z Mazowsza i ciężko na odległość ustalić szczegóły...
WRO i okolice wchodzi w grę - dzięki Marcingalloper ale ze zdjęć to ciężko coś dokładnie wydumać, zwłaszcza że w króciaku to każdy centymetr na wagę złota przemyconego z Turcji.

Marcingalloper

Post autor: Marcingalloper » sob lut 08, 2014 12:23 pm

Bobbie1 pisze:
Marcingalloper pisze:
Bobbie1 pisze: Ze zdjęć, to nic nie wymodzę - muszę sobie w głowie zrobić obraz 3D, żeby móc wymyślić coś fajnego - z kolegą mamy parę zajawek ale on jest z Mazowsza i ciężko na odległość ustalić szczegóły...
WRO i okolice wchodzi w grę - dzięki Marcingalloper ale ze zdjęć to ciężko coś dokładnie wydumać, zwłaszcza że w króciaku to każdy centymetr na wagę złota przemyconego z Turcji.
Ok, rozumiem.

Jeśli ruszycie z zabudową i coś będziecie w temacie działać dajcie jakiś opis na forum. Sam nie będę robił jakiejś wielkiej zabudowy ale jakieś schowki, skrytki to jestem zainteresowany.
Sam jak się już pogoda poprawi będę robił stolik na tylnych drzwiach, podpatrzyłem ładny na forum, dodatkowo w drzwi wejdą jeszcze jakieś szpargały w postaci przewodów do odpalania czy linki do holowania, o rozpałkach do grilla czy środkach czystości wspominać nie będę :wink: .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyundai”