Witam
chciałem zapytać jakie są różnice w Terracanie przed liftem i od którego roku wychodził polift.
Szukałem jak głupi Landcruisera J95 ale ceny z kosmosu fakt ze ma blokade mostu, ale z drugiej strony nie mam zamiaru topić auta po lusterka.
Wole zainwestować różnicę w cenie w porządne opony, amory i sprężyny.
Różnice w poliftowej wersji Terracana
Moderator: Mroczny
-
-
Re: Różnice w poliftowej wersji Terracana
Lift w 2005 produkcja do 2007.klex pisze:Witam
chciałem zapytać jakie są różnice w Terracanie przed liftem i od którego roku wychodził polift.
Szukałem jak głupi Landcruisera J95 ale ceny z kosmosu fakt ze ma blokade mostu, ale z drugiej strony nie mam zamiaru topić auta po lusterka.
Wole zainwestować różnicę w cenie w porządne opony, amory i sprężyny.
Szukaj wersji z trójstopniową regulacją napędów czyli 2H, 4H, 4L a nie z Auto & Low - przynajmniej mi tak mówili gdy się rozglądałem.
http://terracan.pl/ - to powinno sporo wyjaśnić.
Dzis byłem oglądać Terracana 2004, i ma pokrętło 3 stopniowe, ale tylne lampy ma przedliftowe.
-
-
No i wsio OK, lift był w 2005 więc lampy prawidłowo przedliftowe. Pokrętło trzystopniowe też OK bo te dwustopniowe były w bogatych wersjach i później chyba tylko za dopłatą. W większości były te trzystopniowe, nie wiem dlaczego ale mi odradzali te dwustopniowe - trzeba by było zagłębić się bardziej w temat.klex pisze:Dzis byłem oglądać Terracana 2004, i ma pokrętło 3 stopniowe, ale tylne lampy ma przedliftowe.
Ogólnie przyjemny samochodzik,
miejsca naprawdę sporo w środku, dużo więcej niż w LC J95, w mierę cicho w kabinie (w porównaniu do Lexusa GS )
zawieszenie ładnie tłumi ogólnie to sprzedaje Lexusa i przesiadam sie na Hultaja:)
miejsca naprawdę sporo w środku, dużo więcej niż w LC J95, w mierę cicho w kabinie (w porównaniu do Lexusa GS )
zawieszenie ładnie tłumi ogólnie to sprzedaje Lexusa i przesiadam sie na Hultaja:)
-
-
Olej Terracana bierz Patrola -klex pisze:Ogólnie przyjemny samochodzik,

Masz rację, miejsca dużo a i cisza błoga jak się jedzie normalnie i wsio z wozem OK.
Jest tu jeden użytkownik który ma coś tam nawet motnięte w swoim i w jakiś imprezach brał udział, z jakim skutkiem trzeba zapytać bo ja się nie doczytałem.