Pozdrawiam

Moderator: Kosiarz
zadzwonię do nich na dniach.kuba84 pisze:moze ma ktos kontakt z chlopkiem od bmw ktore zachlysnelo sie wodabo jestem ciekawy na jakich kosztach sie to zakonczy
a innym czerwonym to podziękowania się nie należąa8w12 pisze:również wielkie dzięki dla organizatorów, szczególnie dla przewodnika grupy "czerwonej"![]()
impreza nie mała, a ogarnięta perfekcyjnie w każdym calu,
jeszcze raz dzięki za super imprezę,
pozdrawiam
no oczywiście, że Wam się podziękowania nie należą bo Wy ciśnienowcy jesteścieRóżowaIwona pisze:a innym czerwonym to podziękowania się nie należąa8w12 pisze:również wielkie dzięki dla organizatorów, szczególnie dla przewodnika grupy "czerwonej"![]()
impreza nie mała, a ogarnięta perfekcyjnie w każdym calu,
jeszcze raz dzięki za super imprezę,
pozdrawiam![]()
następnym razem,porzucimy,zakopiemy ,aby w ręce wroga się nie dostał![]()
Pozdrowienia od rodzinnego autobusu
też zakopiemy aby w ręce wroga się nie dostałChris.W pisze:no i też podziękowania ode mnie. bardziej fanatastyczni od imprezy chyba jednak ludzie
co pamiętam: rajmunda jak robił dobrą minę do złej gry jak mówił po każdym dole, że dalej będzie na pewno plażagrzesiową cierpliwość od pierwszej wklejki jeszcze przed trasą do ostatniej po wodowaniu no i piwko
, uczucie jak w domu u mamusi między dwoma patrolami
i moją szczękę na gruncie jak zobaczyłem roll-ekspres z kawką
![]()
emocje i wrażenia super, pozdrowionka dla grupy biesiadnej do następnego razu
nareszcie zdradziłaś co Muttanci dla mnie przygotowali,Oni milczeli jak grób,proponuje różową 13 sprzedać na licytacji,jako numer 1 ,na WOŚP,z szansą startu z numerem 1 na następnym Mucie[/quote]RóżowaIwona pisze:no oczywiście, że Wam się podziękowania nie należą bo Wy ciśnienowcy jesteście![]()
![]()
Iwonka mrygałam Wam na a4 jak wracaliśmydo zobaczyska mam nadzieję niedługo, a koniecznie w maju!! Różowa 13 czeka
Hej, poznaje. Dokładnie tak, aczkolwiek, moje problemy z elektryką ciągną się już parę miesięcyrobinson pisze:RufiG , pozdrowienia, w jednej grupie dawaliśmy. Silnik zalałeś wodą w tej dziurze co ja utknąłem ?
Pozdrowki
R
W każdej plotce jest troche prawdy. Pisać dzwonić pytać się u Szaregokuba84 pisze:sluchy mnie doszly ze w niedziele 12 grudnia mutt robi dzien otwarty i bedzie mozna z nimi sie poprzeprawiac za free. spotykaja sie tam gdzie ostatnio tez o 9
kuba84 pisze:sluchy mnie doszly ze w niedziele 12 grudnia mutt robi dzien otwarty i bedzie mozna z nimi sie poprzeprawiac za free. spotykaja sie tam gdzie ostatnio tez o 9
Drako pisze:kuba84 pisze:sluchy mnie doszly ze w niedziele 12 grudnia mutt robi dzien otwarty i bedzie mozna z nimi sie poprzeprawiac za free. spotykaja sie tam gdzie ostatnio tez o 9
Mamy teren , zezwolenia, checi itd.
Chcemy wam udostepniac teren, tak zeby ukrócić nielegalki.
Prosimy tylko o uszanowanie naszego ukladu z kopalnia.
My wam udostepnimy teren kilka/kilkanascie razy w roku a wy uszanujecie taki uklad. Nikt na tym nie zarabia.
Czy jest mozliwe cos bardziej klarownego ? Jest to korzysc dla wszystkich.
Ale musicie nam w tym pomoc ( np. ostracyzm tych co maja ten uklad w dupie) .
Nieraz juz lapalilismy ludzi np. z roadbookami z mutta czy z "przewodnikami" ktorzy by super znaja teren, a pozniej mielismy afere w kopalnie bo... w ten dzien pracowaly maszyny byla inspekcja itd. Jest to niesmaczne. Po co srac we wlasnym gniezdzie.
Jezeli zobaczymy ze takie "dni otwarte" nie sprawdzaja sie o to zaniechamy akcji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości