Kostuch pisze:Piotrek Czarnecki już dawał linka do swojej galerii.zaloguj pisze:
a kto byl z Toba na probie bo nawet nie wiem do kogo atakowac po zdjecia
Gdzie bo nie widzialem

Moderator: Kosiarz
Kostuch pisze:Piotrek Czarnecki już dawał linka do swojej galerii.zaloguj pisze:
a kto byl z Toba na probie bo nawet nie wiem do kogo atakowac po zdjecia
Kwadrat - opowiem Ci o tym jak się spotkamy kiedyś przy piwie - teraz mnie tu nie kompromitujKwadrat pisze:To było więcej taryf ?
to był taki pojedynczy z przejazdem przez lodową sadzawkę?korzenny pisze:Mamy nadzieję, że nasz OS oraz jego obsługa przypadła wszystkim do gustu i fajnie się bawiliście jadąc u nas (to ten gdzie był ogień i sędzia w czapce z rogami)...
Hmmm, to mogło być na naszymShe pisze:aaa, "za drogą" - z taką pionową ścianką na której zawisłam, a mój pilot w tym czasie spacerował z psem, co sędziowie skrzętnie odnotowali w naszym roadbooku?
blizzard pisze:Hmmm, to mogło być na naszymShe pisze:aaa, "za drogą" - z taką pionową ścianką na której zawisłam, a mój pilot w tym czasie spacerował z psem, co sędziowie skrzętnie odnotowali w naszym roadbooku?
tak myślałamkorzenny pisze:Nie, to był nasz... Sam osobiście wpisałem wynik+ bonus spacer z pieskiem
She pisze:Kwadrat - opowiem Ci o tym jak się spotkamy kiedyś przy piwie - teraz mnie tu nie kompromitujKwadrat pisze:To było więcej taryf ?![]()
to był taki pojedynczy z przejazdem przez lodową sadzawkę?korzenny pisze:Mamy nadzieję, że nasz OS oraz jego obsługa przypadła wszystkim do gustu i fajnie się bawiliście jadąc u nas (to ten gdzie był ogień i sędzia w czapce z rogami)...
Potwierdzam. Próba Piota zrobiona w wielkim stylu.She pisze:tak myślałamkorzenny pisze:Nie, to był nasz... Sam osobiście wpisałem wynik+ bonus spacer z pieskiem
pozdrawiam!
(nie wiem tylko dlaczego do cholewy wygląda to teraz tak, jakbym nic innego na tym rajdzie nie robiła tylko wisiała, skoro 6 na 9 prób (tyle było?) przejechałam jednak bez pomocy![]()
![]()
![]()
się załapałem na fotki dziękiWilku pisze:Ja niestety poddałem walkę z żelazem w piątek o 22Ale w sobotę na chwilę byłem i cyknąłem kilka fotek. Oto one:
http://pultusk4x4.org.pl/galerie/4dlachoinki/index.html
Pozdrawiam, Wilku
She pisze:no! dziękuję Wam bardzo
Wiadomo, ale dajcie jeszcze chwilkę, bo pracujemy jeszcze nad dodatkowymi funduszami przed weekendowymi zakupami dla dzieciaków. Obiecuję niebawem powiesić wyniki. Przepraszam za opóźnienieklos pisze:Coś wiadomo o wynikach ?
Wilku pisze:Ja niestety poddałem walkę z żelazem w piątek o 22Ale w sobotę na chwilę byłem i cyknąłem kilka fotek. Oto one:
http://pultusk4x4.org.pl/galerie/4dlachoinki/index.html
Pozdrawiam, Wilku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość