spoko - jeszcze troche czasu to się jakoś dogadamy

Moderator: Kosiarz
Igor V8 pisze:Mam pytanie natury organizacyjnej ...
Od której będzie czynny bar alkoholowy ?
mam nadziejęJANUS pisze:
myślisz,że będzie jak u Franca-czynny całą dobę
karol4a pisze: znasz jakiś punkt charakterystyczny gdzie można się spotkać?
kubbaas pisze:zapora![]()
![]()
My nie pijemy alkoholuIgor V8 pisze:mam nadziejęJANUS pisze:
myślisz,że będzie jak u Franca-czynny całą dobę
To ja będę pił z niepijącymisawis pisze: My nie pijemy alkoholu![]()
![]()
I jeszcze jak tę kolumnę przeprowadzisz przez Legionowo, koło tej szkoły co szkolą tych co chcą wszystkim pomagać, to będzie lepszy zgryzkarol4a pisze:Pojawił się pomysł, żeby wyjechać z Warszawy całą kolumną.
Catkiller pisze:I jeszcze jak tę kolumnę przeprowadzisz przez Legionowo, koło tej szkoły co szkolą tych co chcą wszystkim pomagać, to będzie lepszy zgryzkarol4a pisze:Pojawił się pomysł, żeby wyjechać z Warszawy całą kolumną.![]()
3254879645100002244555energy259 pisze:a jakiś numer konta na wpisowe ?
Gotówką w biurze rajduenergy259 pisze:a jakiś numer konta na wpisowe ?
sawis pisze:Gotówką w biurze rajduenergy259 pisze:a jakiś numer konta na wpisowe ?
... akurat nie ... zbieram na wódęCatkiller pisze: Oj tam. Igor zbiera na nową chłodnicę![]()
znaczy, nagrzewnicę...Igor V8 pisze:... akurat nie ... zbieram na wódęCatkiller pisze: Oj tam. Igor zbiera na nową chłodnicę![]()
karol4a pisze:Pojawił się pomysł, żeby wyjechać z Warszawy całą kolumną. Chętnych do wspólnej podróży serdecznie zapraszamy do dołączeniaSpotykamy się na górnym poziomie parkingu Auchan Modlińska. Ruszamy o 06h00
Pozdrawiam,
Karol4a
z teko co znam farmę krzyczki to są tam dwie knajpy, ta od strony nasielska jest tańsza. ale to było z rok temuIgor V8 pisze:To ja będę pił z niepijącymisawis pisze: My nie pijemy alkoholu![]()
![]()
No tak, to z pewnością najniebezpieczniejsze rozwiązanie ze wszystkich...omnic pisze:A nie bedzie bezpieczniej pojechać na noc i tam przenocować.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość