Pelne info na http://www.mutt-gliwice.pl
Zapraszamy
Moderator: Kosiarz
czesław&jarząbek pisze:te e...nie żebym sie przypierdalał...bo chyba bym odżałował stówkę by zobaczyć fujary z agatu w akcji...ale...[cenzura]...wysilicie się...jakaś bo ja wiem...podpowiedź...adres jakiś...gdzie to będzie? hę?
![]()
no bo w sumie wiesz...rozumiesz...taki plakat co w nim wszystko jest poza adresem to wiesz...letko wadliwy chyba raczej jest, nie?
czy się mylę?
następny karwa as...alfanetman pisze:se wejdź Czesiu na linka a tam masz wszystko napisane - opisane ..... literki poskładasz i się dowiesz :p mapka jest .... ale sugestia dobra .... na pewno wezmą to pod uwagę i napiszą instrukcję jak dla amerykańców ...
od 7-15 a w piątki od 7-13szary pisze:Armia to teraz firma czynna 8-16 i tyle
nie trafi.Galik pisze:Kotlarnia. Zdzwonimy się przed imprezą to Ci drogę wytłumaczę. Trafisz
czesław&jarząbek pisze:no w sumie to nie wiem.
gdybym był złośliwy to mógłbym napisać, że na cholerę wam frekwencja skoro najlepiej czujecie się w aurze własnej zajebistości wewnątrzklubowej
ale nie napiszę bo to zbyt oczywiste.
zamierzam natomiast przybyć na miejsce bez adresu i z tej waszej zajebistości trochę łacha pociągnąć publicznie
aa to będzie wśród swoich hehczesław&jarząbek pisze:nie trafi.Galik pisze:Kotlarnia. Zdzwonimy się przed imprezą to Ci drogę wytłumaczę. Trafisz
to jaracz.
i hipster.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości