Już nie mogę się doczekać... tylko, że zaniepokoił mnie fakt że Marysia na linie był szarpany

Będzie się działo....

Moderator: Kosiarz
Marysia jak to MarysiaTherionWaWa pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
zaniepokoił mnie fakt że Marysia na linie był szarpany![]()
Po twojej działce na pewno jeździć nie będziemywba pisze:A zezwolenia macie?
Bo czytałem na waszym forum i się troszkę boicie o miejsca nie publiczne
Generalnie to rejestrację zaczniemy już od 8.00, ok 9.00 kilka słów do ludu. Start pierwszej załogi po słowie do ludu, roadbook do łapy i w drogęTherionWaWa pisze:Ja Extreme odpuszczamale chętnie zobaczę i porobię fotek jak ciśnieniowcy dają sobie upust.
A tak generalnie to o której zaczynamy? o której byc na torze?
Co z tego, że auto gwizda, jak kierowca [cenzura]ArtekRadom pisze:Marysia jak to MarysiaTherionWaWa pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
zaniepokoił mnie fakt że Marysia na linie był szarpany![]()
![]()
![]()
!marysia! pisze:ArtekRadom pisze:TherionWaWa pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
Co z tego, że auto gwizda, jak kierowca [cenzura]
A to co masz zamiar przyjechać po kilku głębszych?ogrekjurek pisze:Jeżeli jest organizator i on odpowiada za bezpieczeństwo to wszystko w porządku.
A jak nie to co np. z policją ?
Lepiej niech siedzi w domu. Na dobrą zabawę to szans nie ma, a może zepsuć ją tym bardziej pozytywnie nastawionych do świata i ludzi.ArtekRadom pisze:Wpisz się człowieku na którąkolwiek z list w Polsce, żuć cegiełkę i baw się dobrze
Szukasz czegoś konkretnego?suzi4WD pisze:Czy przy okazji imprezy będzie szansa na zakup jakiejś literatury 4x4?
amster123 pisze:Lepiej niech siedzi w domu. Na dobrą zabawę to szans nie ma, a może zepsuć ją tym bardziej pozytywnie nastawionych do świata i ludzi.ArtekRadom pisze:Wpisz się człowieku na którąkolwiek z list w Polsce, żuć cegiełkę i baw się dobrze
Znalazłem w necie gdzie można nabyć drogą kupna http://www.mediabuy.pl/prasa/Akademia_4x4/suzi4WD pisze:Coś w stylu "kompedium wiedzy 4x4".
Na prezent.
Zapraszamy oczywiściesuzi4WD pisze: Ponieważ zamierzam zajrzeć na imprezkę to przy okazji mógłbym zakupić.
ArtekRadom pisze:Oficjalna wersja plakatu ze wszystkimi patronami i sponsorami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość