https://www.youtube.com/watch?v=-DEJi3xuh44
Dziekujemy za pomoc, materiały i filmy.
Jeśli kogoś pominęliśmy to przepraszamy. Za rok bedziemy wszędzie

Moderator: Kosiarz
kwiatostan pisze:Taki mały prezent od naszej ekipy
Po obejrzeniu za pierwszy razem, byłem zachwycony podobało mi etc. Niestety po obejrzeniu na chłodno - muszę się zgodzić z Gri.gri74 pisze:szczerze powiedziawszy , to bardzo słaby film, nie ma pokazanych emocji uczestników , nudny montaż, i mało treści, wstawki bez związku z 4x4 bądź Integracji.
szału nie ma
Bartuś - ale po co ta irytacja. Krytyka uważam że jest konstruktywna i powinna być inspirująca, uwagi przekazałem tylko po to żeby Was doskonalićbanda pisze:Dzięki, za miłe słowa i za te krytyczne również. Oczywiście te krytyczne zawsze wymagają najwięcej uwagi. Drogi Sawisie i gri74, to już 10 edycja Integracji, a z tego co mi wiadomo, pierwszy poważny film jaki powstał. Loteria sama w sobie jest oczywiście ciekawa i interesująca, ale nie na tyle aby pokazywać ją w filmie, pomijjąc warunki, które nie sprzyjają nakręceniu dobrego materiału
(ciemno), czas trwania loterii również nie pozwala na przedstawienie wszystkich darczyńców, a pominięcie niektórych z nich może powodować kolejne konflikty. Czekamy z niecierpliwością na relację z kolejnych imprez, zrealizowane przez Was, świetnie zmontowane i pokazujące emocje, Sawis i gri74, dostaniecie od Nas kamery, i sprzęt do montażu i czekamy na NAJLEPSZY FILM z INTEGRACJI, lub z jakiejkolwiek innej imprezy, powodzenia....
pozdrawiam Bartek...
sawis pisze: Bartuś - ale po co ta irytacja. Krytyka uważam że jest konstruktywna i powinna być inspirująca, uwagi przekazałem tylko po to żeby Was doskonalić
A film pierwszy poważny, bo Was wcześniej nie byłoI cieszymy się że taki film powstał.
Nie uważam że film jest fatalny i zły i do d... Napisałem co mi zabrakło jako jednemu z organizatorów, jako temu co właśnie robi to kolejny raz i chce to przekazać tym co ich nie było.
Nie zabieram się za kręcenie i montowanie zawodowe bo się na tym nie znam.
Hmm- nie wiem jaka jest wg Ciebie konstruktywna krytyka- bo dla mnie przekazanie opinii przez "klienta" - w tym przypadku "oglądacza" - na obsłudze klienta się znam - to możemy podyskutowaćbanda pisze:sawis pisze: Bartuś - ale po co ta irytacja. Krytyka uważam że jest konstruktywna i powinna być inspirująca, uwagi przekazałem tylko po to żeby Was doskonalić
A film pierwszy poważny, bo Was wcześniej nie byłoI cieszymy się że taki film powstał.
Nie uważam że film jest fatalny i zły i do d... Napisałem co mi zabrakło jako jednemu z organizatorów, jako temu co właśnie robi to kolejny raz i chce to przekazać tym co ich nie było.
Nie zabieram się za kręcenie i montowanie zawodowe bo się na tym nie znam.
Jest jak najbardziej konstruktywna, jeśli jest konstruktywna, w tym przypadku nie bardzo....To mniej więcej tak, jak byś na forum napisał(jako jeden z organizatorów oczywiście), że parasolki pewnej firmy to kiepski pomysł na loterie, albo Hi-Lift innej był uszkodzony i niekompletny, to myślę, że więcej takiego sponsora nie zobaczyłbyś na swoich imprezach, podobnie jest z nami....prezentów raczej się nie krytykuje....a właśnie prezentem i wkładem w integrację jest ten film, to tyle....
pozdr
Bartek
I to jest Piękne podsumowaniekwiatostan pisze: Warto było
Świetna inicjatywa i piękna relacjakwiatostan pisze:Taki mały prezent od naszej ekipy
sawis pisze:I to jest Piękne podsumowaniekwiatostan pisze: Warto było![]()
. I ja potwierdzam to podsumowanie
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość