Przypadek 1 na milion

wszystko o niwce

Moderator: Albert_N

martadela
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Przypadek 1 na milion

Post autor: martadela » pn gru 06, 2004 1:36 pm

Cześć.
Nie wiem czu mój język techniczny będzie dla was wystarczający, ale .... cóż postarajcie się mnie zrozumieć i w miarę możliwości pomóżcie.

Parę dni temu naciągaliśmy łańcuch rozrządu, tak jak zwykle, lecz niestety... coś poszło nie tak... efekt ... giga %*$&^@&% prawie całkowity brak zębów na tej najmniejszej zębatce :o . Mechanik do którego zadzwoniliśmy był w szoku, pocieszył nas tylko że w nivkach na szczęście zawory nie wysówają się na tyle by np połamać się i przedziórawić tłok. Moje pytanie jest dosyć proste: CZY KOMUŚ Z WAS PRZYDARZYŁO SIĘ COŚ TAKIEGO ?? ?? ?? . CZY TO POPROSTU ZAJEB... PECH ?? ?? ??
Cały czas się pocieszam że zawdzięczam to rosyjskiej jakości materiałów.

Awatar użytkownika
homikk

Post autor: homikk » pn gru 06, 2004 3:08 pm

miałeś kosmiczny niefart! :D
Atak przy okazji: co miałeś na myśli pisząc o rosyjskiej jakości materiałów? :o
XJ 4.0 92 był, teraz jest XJ tyle, że 900 bobber

GG 3814878

martadela
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

ruska jakość

Post autor: martadela » pn gru 06, 2004 3:44 pm

rosyjska jakość - pojęcie abstrakcyjne

hmm, a może to przez to że w czerwcu rozleciał sie ślizgacz i jego resztki wyciągnięte szperaczem nosiły ślady zębów łańcucha? były nieżle zmielone... :( . ale przecież w takim wypadku mechanik powinien był polecić wymianę wszystkiego. :cry:

Awatar użytkownika
leszek

Kontaktowanie:

Post autor: leszek » pn gru 06, 2004 3:54 pm

homikk pisze: Atak przy okazji: co miałeś na myśli pisząc o rosyjskiej jakości materiałów? :o
są ciulowe 8)
to miał na myśli to normalny gównolit a nie stal.
łada tak ma z wszystkim, autko może nie jest złe ale materiały z których jest wykonane są okropne.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łada Niva”