Najlepiej filmik jak bez blokady wkleja na wykrzyżu w rów, a potem jak z blokadą w ten rów na wykrzyżu wklejaglizda pisze:..kolega zrobi jakie fotki przed i po co by sie pochwalic...

Moderator: Albert_N
Najlepiej filmik jak bez blokady wkleja na wykrzyżu w rów, a potem jak z blokadą w ten rów na wykrzyżu wklejaglizda pisze:..kolega zrobi jakie fotki przed i po co by sie pochwalic...
się nieśmiało niezgodzę - praktycznie tylko prześwit i szerokość kapci wsparte Nm się licząmichalxl600 pisze:ja też pilnie sledzę temat . Po zabawach tej zimy w śniegu doceniam znaczenie .
co prawda to prawda . Miałem po prostu ze 3 razy taki stan,że już myslałem :kompletna du-pa-wiszę.Marek D. pisze:się nieśmiało niezgodzę - praktycznie tylko prześwit i szerokość kapci wsparte Nm się licząmichalxl600 pisze:ja też pilnie sledzę temat . Po zabawach tej zimy w śniegu doceniam znaczenie .![]()
no zawsze 1000 to nie 1600 ( ta z wędrującymi kulkami jakoś tak kosztowała ) .Krzysiek-74 pisze:Nie przesadzajcie, że blokada za tysiąc zeta, podwaja wartość auta, no chba, że most jest jedynym pewnym elementem w aucie. Ale o to was nie podejrzewam.
Naprawdę, można w NIVIE inne elementy "tuningowe" założyć, które wymagają większych wydatków i rzekłbym, że watrość NIVY dużo bardziej idzie do góry![]()
o wiele taniej juz by wyszło osobiscie ja odebrac ,tylko ze w tamtych rejonach nigdy nic nie wiadomosebaska pisze:Ano, to ktoś z forum... to chyba jest wersja dodatkowo zmodyfikowana (większy stopień blokowania - pierednatiag 7.5 kg a nie 5 kg -- koło 300 zł drożej).
Co do tej kulkowej, to za 1000 jest w okolicach Uralu -- jeszcze trzeba ją sobie dowieźć. Taka z Allegro za 1960 w Moskwie jest za jakieś 1350 -- tyle, że też trzeba sobie ją jakoś dowieźć. Jak spróbujesz pocztą czy kurierem to zapłacisz za przesyłkę od tego te bodaj 15% cła (podstawa brana łącznie z kosztami przesyłki) a od całości jeszcze 22% VAT -- czyli procent składany licząc dochodzi ~40% do sumy dyfer+przesyłka. z 1000 robi się 1550 (liczę 100 za przesyłkę, taniej nie będzie) a z 1350 robi się ... 2050![]()
. Może więc to 1960 wcale nie tak jakoś drogo...
\Sebi
Ja chętnie bym zafundował, ale wrodzony szacunek do piniądzatomek pisze:Noo, ktoś poczytał forum zobaczył że jest zapotrzebowanie...
To kto pierwszy funduje sobie blokadę?
maxx będzie miał pod bokiem - to jakieś testy się zrobitomek pisze:Noo, ktoś poczytał forum zobaczył że jest zapotrzebowanie...
To kto pierwszy funduje sobie blokadę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość