Moderator: Albert_N
Ja w nich nic nie widziałem - nie wiem jak tego można używacSvenson pisze:Ja tam mam zwykłe od malacza-d.fiata , robią jak nalezy
Zacznij od wizyty u okulisty, wtedy przeczytasz napisaną maczkiem instrukcje obsługi i będziesz wszystko wiedziałDSP pisze:Ja w nich nic nie widziałem - nie wiem jak tego można używac![]()
![]()
![]()
Ja kupiłem własnie takie lusterka za 32 zł sztuka w sklepie z częściami do vw. Jeszcze ich nie zamontowałem, ale z tego co przymieżałem, to rozstaw śrób jest troche mniejszy od ładowskich, wiec trzeba nawiercić w sumie 2 otwory i po robocie.
Piękna puenta, w stylu naszego, zacnego forumIvul pisze:Nie pierwsza extra dziura w dziwce
Jak drewno - gatunkowe - to bym nie ruszałthepandzik pisze:moje lusterka mają drewnianą podkładkę wasze też takie były![]()
thepandzik pisze:moje lusterka mają drewnianą podkładkę wasze też takie były![]()
Kolego te lusterka nie podejdą pod oryginalny gwint (przynajmniej u mnie) ale wystarczy blachowkręt i już siedzistingerandy pisze:czyli te to... powinny podejsc
http://allegro.pl/vw-t2-t-2-t3-t-3-lt-l ... 02498.html
wesolego po swietach
W oryginale było " bez majzla i młota - wuj nie robota"gornek pisze:bez dobrego młota nie robota, jak się mówiale dziury inne wywiercić i ma być
![]()
DSP witam i o zdrowie pytam
Który opchnął swego złoma?DSP pisze: Ludzie się niv pozbywają, nowi przychodzą - wow
Kszmary mi miną, jak się pozbędę złomaSvenson pisze:jast tu kilku takich , a teraz płaczą po nocach i nawet sie nie odezwą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość