rozerwało mi całkowicie krotki drążek ( strona przy budzie )
tak to wyglądało

sądze że jeździłem tak z 3 tygodnie , a polibusza cała

zero śladów uszkodzenia , a cały czas napierał na nią uszkodzony drążek

Moderator: Albert_N
grzybek, patent svensona, wydłuża życie nowych gum x 2. co do smarowania - niech ręka boska broni używać towotu czy oleju, nawet jadalnego, wazelina techniczna lub ludwik no i lekkie podgrzanie gumdandan pisze:Dobre![]()
Kupiłem od nich komplet chyba rok temu i nie widzę do dziś potrzeb ingerencji.
Trzeba uważać tylko,żeby przy montażu nie uszkodzić.
Nie smarować olejem.
Ewent.pastą do montażu opon lub mydłem.
Do montażu tulejek metalowych (Zawieszenie tył) dobrze dorobić metalowy grzybek prowadzący.
Na zwykłych gumach pewnie bym całość robił już ze 3x.
Svenson pisze:wchodzi jak wmasło
PS. naturalnie jak polibusza siedzi juz w drążku
to nie czytaj... jest wiele ciekawszych zajęć.silverstone pisze: kb- trochę mnie już nudzi dilownie jakimś szpejem w każdym prawie Twoim poście
To pisz o modyfikacjach i dostępności części, a nie zamieszczaj ogłoszenia z cenami. Od tego jest giełda i Aledrogo. Jawny handel na forum jest naruszeniem regulaminu, więc oczekuje na nie dopierdalanie się na ślep do mnie,skruchę, przeprosiny i zmianę postawy.kb-autostyle pisze: Większość dopytuje, czyta o modyfikacjach robionych w Rosji i jest mi wdzięczna za pomoc bo są to najlepsze sprawdzone rozwiązania ... a ciebie nudzi, więc pisze bo zdziwił mnie Twój komentarz.
daj na luz - standardowo, w markach luksusowych, 90% oferty to chłam za pół ceny w każdym GS-ie dostępny, ale też są cudeńka. Trzeba takich dopieszczać coby cudeńka były dostępnesilverstone pisze:To pisz o modyfikacjach i dostępności części, a nie zamieszczaj ogłoszenia z cenami. Od tego jest giełda i Aledrogo. Jawny handel na forum jest naruszeniem regulaminu, więc oczekuje na nie dopierdalanie się na ślep do mnie,skruchę, przeprosiny i zmianę postawy.kb-autostyle pisze: Większość dopytuje, czyta o modyfikacjach robionych w Rosji i jest mi wdzięczna za pomoc bo są to najlepsze sprawdzone rozwiązania ... a ciebie nudzi, więc pisze bo zdziwił mnie Twój komentarz.
A tak a'propos, to z tego co się orientuję to podzespołów nie "pomogłeś załatwić", tylko sprzedałeś z godziwym zyskiem. Masz oczywiście do tego prawo, ale nazywajmy rzeczy po imieniu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości