Niwa huczy jak pospieszny!
Moderator: Albert_N
- Marek/Łomianki
- jestem tu nowy...
Niwa huczy jak pospieszny!
Panowie,
Niwka zaczęła się dziwnie zachowywać. Ciagnie aż miło (tak jak wcześniej), ale przy jeździe z górki kiedy silnik jest odciążany cos z przodu zaczyna huczeć jak diabli. Łozysko? Które? Pomóżcie proszę.
Niwka zaczęła się dziwnie zachowywać. Ciagnie aż miło (tak jak wcześniej), ale przy jeździe z górki kiedy silnik jest odciążany cos z przodu zaczyna huczeć jak diabli. Łozysko? Które? Pomóżcie proszę.
Marek/Łomianki
Cherokee'91
Cherokee'91
-
Witam. Trudno powiedziec , przyczyn moze byc duzo ale stawiam na przedni most. Podnies samochod do gory tak zeby 4 kola byly w powietrzu i odpal silnik wrzuc bieg i sluchaj gdzie halasuje. Moze gdzies wyczujesz luz na jakims lozysku ,ale napewno trzeba to sprawdzic , znalezc i radze jak najszybciej. Powodzenia
cale zycie z wariatami
- Marek/Łomianki
- jestem tu nowy...
- Sniper
- Kontaktowanie:
Także obstawiłbym przedni most i to że w jego wnętrzy coś się może mielić -szymon milimetr pisze: Trudno powiedziec , przyczyn moze byc duzo ale stawiam na przedni most,ale napewno trzeba to sprawdzic , znalezc i radze jak najszybciej.
np jakieś wybite zęby z ataku. Więc lepiej sprawdź to kompletnie bo istnieje zagrożenie bezpieczeństwa na drodze dla Ciebie i innych.
Ręce precz od GENERAŁA!...

- Marek/Łomianki
- jestem tu nowy...
- Marek/Łomianki
- jestem tu nowy...
Nie o to chodzi. Niva jest ok. Był to 1991 rok. Kupiłem Jeepa bo na trasie (a ja używam terenówki do polowań i do łowiska mam 140km po asfalcie) posuwam teraz 120km/h + klima działa i nie pocę się również na jajach. Za Nivkę łyknęłem 7200pln, a Jeep wyszedł 11500 po naprawie blacharskiej oraz montazu gazu. Warto było.
Marek/Łomianki
Cherokee'91
Cherokee'91
-
-
No to pogratulować udanej transakcji!Marek/Łomianki pisze:Nie o to chodzi. Niva jest ok. Był to 1991 rok. Kupiłem Jeepa bo na trasie (a ja używam terenówki do polowań i do łowiska mam 140km po asfalcie) posuwam teraz 120km/h + klima działa i nie pocę się również na jajach. Za Nivkę łyknęłem 7200pln, a Jeep wyszedł 11500 po naprawie blacharskiej oraz montazu gazu. Warto było.