Moderator: Albert_N
Kolego,oczywiście,że samochód świeżo zakonserwowany nie musi być pułapką i miną założoną przez sprzedającego potencjalnemu kupującemu,no ale,jest pewno ale,a mianowicie statystyka,a z niej wynika,że w większośMarekŻ pisze:Hej Panowie a wytłumaczcie mi jedną rzecz - skąd u większości z was podejrzenie, że jak samochód świeżo zakonserwowany, pomalowany albo założone przed sprzedażą nowe to i owo - to zaraz musi być ULĘGAŁKA odpicowana na sprzedaż. Czy patrzycie przez pryzmat swojej osoby i mierzycie wszystkich swoją miarą
Bo, jak już tu kiedyś pisałem, podłużnice w ładzie zaczynają gnić już na desce kreślarskiejMarekŻ pisze:Hej Panowie a wytłumaczcie mi jedną rzecz - skąd u większości z was podejrzenie, że jak samochód świeżo zakonserwowany, pomalowany albo założone przed sprzedażą nowe to i owo - to zaraz musi być ULĘGAŁKA odpicowana na sprzedaż. Czy patrzycie przez pryzmat swojej osoby i mierzycie wszystkich swoją miarą
Z ceną to nieźle popłynąłgórni$ pisze:http://otomoto.pl/lada-niva-igla-C29738227.html
Ładna, ładna.
Ale czy ja dobrze widzę cenę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości