Spotkania, wyjazdy terenowe Nivek. ...
Moderator: Albert_N
-
Po naszym wczorajszym spotkaniu i rozmowie, przemyslalem sprawe. I nie rozumiem jednego, po co powtarzac formule i koncepcje wyjazdu z maja z wyjazdu na Ciszyce? Secundo: moje zdanie o Beniaminowie jest takie, ze sa tam jednakze ograniczone warunki terenowe, bo sa dwie gorki i tym samym dwie drogi: jedna w dol a druga w gore, czyli co najwyzej 5 minut jazdy. Przeciez, teraz to "lykniesz" i zapomnisz, to po co? A jazda w kolko Fortow zajmuje okolo 7 minut. ...
Jezeli cos "poczynic" w terenie, to okolice Gory Kalwarii, Ciszyca, moze Kepa za Lomiankami. Ale tylko dla 4x4, a nie dla "cywilnych". Nowe Porshe C ... ma przyjechac, czy jak? ...
Jezeli cos "poczynic" w terenie, to okolice Gory Kalwarii, Ciszyca, moze Kepa za Lomiankami. Ale tylko dla 4x4, a nie dla "cywilnych". Nowe Porshe C ... ma przyjechac, czy jak? ...

pozdrawiam,
YJ 4.0
YJ 4.0
Przemku, na Beniaminow chce zaprosic tez znajomych (nie tylko z LKP
), aby zapalic ich troche do offroadu. I taki tez jest jego cel. Pokazac innym, jak sie skacze po gorkach, poprobowac. A do tego, zeby pojechac z Toba (i innymi) na Ciszyce wystarczy jeden telefon, troche czasu i... ...nowe opony (bo na razie to moge popatrzec).
Pozdrawiam

Pozdrawiam
NIVA 1990@boreg
-
-
-
Tym, to bym sie nie przejmowal wcale. Zawsze ktos po Ciebie wyjechalby i poprowadzil przez miasto. Jezeli bys jechal od Lodzi, co mysle, ze to i tak wypadlbys z "katowickiej" w Jankach, to juz bysmy sobie z Toba poradziliNie znam okolic stolicy

Co do Ciszycy, to jest ona za Konstancinem przy Wisle, czyli kierunek poludniowy, mozna tez jechac od Krakowa i wypasc w Jankach, albo skrecic na Magdalenke w prawo z "krakowskiej".
Kepa i Lomianki sa w kierunku polnocnym, czyli na "gdanska".
Gdybys chcial przyjechac i pojezdzic, koniecznie musialbys powiedziec o tym wczesniej, bo wtedy moglibysmy cos przygotowac.
pozdrawiam,
YJ 4.0
YJ 4.0
- Wojtek
Przejrzałem w międzyczasie temat V zlotu listy
(( Piszę sie na Ciszycę, to po mojej stronie. Dajcie znać na 601 317 314 jak coś będzie sie kroiło. Dostęp do netu mam sporadyczny, bo u mnie na wsi nawet komórka działa tylko z anteny..

Generalnie: NISSAN
..jeszcze tylko parę wiosen, jeszcze parę przygód z losem..
-
-
-
-
- Wojtek
Macieksza ma po części rację. Odsapnij, Przemku, trochę i spotkamy się na V zlocie listy? Będzie więcej jeżdżenia a na Ciszycę umówimy się później? Będę w Wawce co prawda jutro, ale na krótko i bez szans na zabawy off...macieksza pisze:Przemek wawa pisze:I co robimy z Ciszyca na 15-16 listopada? Jedziemy. ...? Wojtku, bedziesz mial szanse i czas aby przyjechac do Wawy w ten weekend?![]()
twardyś Przemekja tam na padalca po tyraniu na MW ze 2 tygodnie patrzyć nie moge
Generalnie: NISSAN
-
Eh ... I co tu powiedziec? I do tego na forum Nivy? ... Powiem tak, Misie sie nie psuja, i co jednakze maja w podpisieja tam na padalca po tyraniu na MW ze 2 tygodnie patrzyć nie moge

Ale zeby zostawic nas o 5-6 rano w poniedzialek! (jak padlem mietko i alkoholowo...) po imprezie

PS1. Macku? jak juz wymyles padalca, to moze bys spojrzal na niego i wybral sie na Ciszyce, co?
PS2. I dosyc wazeliny, jak mowisz.

PS3. Moje bloto nie rowna sie i nie moze Twojemu

pozdrawiam,
YJ 4.0
YJ 4.0
Przemek - dokładnie jak przyjechał Piotr postanowiliśmy wracać do Wafki bo i tak nic już by ze spania nie było - sorki ze bez pozegnania ale nie mieliśmy sumienia was budzić!
Co do przyszłego tygodnia - mam na tyle odwagi żeby po ostrych trawersach jeździć bez asekuracji, pycić na ostre i długie podjazdy bez hamulców ale nie mam na tyle odwagi żeby cokolwiek zasugerować swojej żonie na temat Off... w nadchodzący weekend
Co do przyszłego tygodnia - mam na tyle odwagi żeby po ostrych trawersach jeździć bez asekuracji, pycić na ostre i długie podjazdy bez hamulców ale nie mam na tyle odwagi żeby cokolwiek zasugerować swojej żonie na temat Off... w nadchodzący weekend

-