niwa z trzema blokadami ? :-)
Moderator: Albert_N
niwa z trzema blokadami ? :-)
W 160 3,3 TD (wyprawowy)
była niwka (i uaz, i aro też )
była niwka (i uaz, i aro też )
- petercapri
Akurat jeżdżę uazem i o nivach wiem niewiele - ale rozmyslam nad wymiana uaza na nive... wiec zainteresowalem sie tematem:
w tym ogloszeniu tez cos jest nie tak:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1731322
... blokada dwóch mostów...
czy sa do nivy dodatkowo blokady mostow???
w tym ogloszeniu tez cos jest nie tak:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1731322
... blokada dwóch mostów...
czy sa do nivy dodatkowo blokady mostow???
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
Stefan za taką cenę mozna rocznik 99-00 wyhaczyć w dobrym stanie...A blokady?Tutaj pewnie chodzi o blokadę centralnego dyfra ale kto wie
Na rosyjskich stronach "blokirowki" do łady po 350 EUR widziałem...Jakieś samoblokujące...Ale chyba tylko do tyłu....Ciekawe czy ktoś z obecnych na forum takie w swojej ładziance zamontował 

UAZ 78 r (dawno temu)>czerwona niva 91r>biała niva 98 r >Disco 300, 98 r
Tak Tomku wiec ze mozna za taka cene nowszy egzemplarz kupic.tomek pisze:Stefan za taką cenę mozna rocznik 99-00 wyhaczyć w dobrym stanie...A blokady?Tutaj pewnie chodzi o blokadę centralnego dyfra ale kto wie![]()
Na rosyjskich stronach "blokirowki" do łady po 350 EUR widziałem...Jakieś samoblokujące...Ale chyba tylko do tyłu....Ciekawe czy ktoś z obecnych na forum takie w swojej ładziance zamontował
Przegladalem tylko ogloszenia na allegro i tak mi to wpadlo w oczy - te blokady.
Poza tym autko fajne, szczegolnie podoba mi sie bagaznik na tylnym zderzaku i te oponki... no ale cena... wiadomo.
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
UAZ'79 - sprzedany