Dzięki Sebaska:-) Skrzyni u nich nie robię... 2 razy jednak mi w tym serwisie wystarczyły... teraz miałem nadzieję, że będzie taniej, ale po zniżce wyszło 750 zł za rozrusznik. Mam nadzieję, że na tej skrzyni jeszcze trochę pojeżdże a w tym czasie coś wykminię.
Ivul, po prostu bardzo zależało mi na czasie:/ wiesz mam ten rok wyjątkowo zajęty. Ślub w tym roku, a jeszcze mało pozałatwiane (tylko sala) Narzeczona się już ostro wkurza na mnie. Poza tym ostatni rok studiów, dzień w dzień zajęcia, nie chcę za wiele pozawalac. Dodatkowo sprawy rodzinne, trochę pracy... no i szykowanie się do egzaminów po studiach i pracy stałej.
Dlatego tak mi na czasie zależy bo teraz widzę, że wpakowałem się w zbyt wiele tematów, z których mi teraz ciężko wyjsc

głupol ze mnie.
Jest taki jeden mechanik w Krk koło stadionu Wieczysta. Do niego czasem jeździłem (2,3 razy) ze starą ładą 2107. Kupowało się częsc w skorpionie, przywoziło mu i on to zakładał. Ma taką kanciape - warsztat do którego przyjeżdża rano i pracuje do popołudnia. O tyle jest to mało wygodne, że trzeba auto odebrac tego samego dnia. Należy umówic się na rano i po południu odebrac, nawet jak robota cała skończona nie jest.
Zajmuje się Ładami. Na 2107 znał się super. Naprawiał b.dobrze i nie drogo nawet.
Może umówię się do niego, żeby przeglądnął czy jest w stanie to naprawic i w jakich kosztach.
Jak co to miałbym Wam kogo polecic:-)
PS. Sebaska... co do naprawy tej skrzyni to coś mówił p.Czech( przez tel.), że nawet 2 tys??? przesada