Wielki podziw dla Tomka za takie imprezy

Oglądam i serce boli, że nie mogłem uczestniczyć, ale na pewno jeszcze się spotkamy.
pozdrawiam
Moderator: Albert_N
Ty się Tomek nie śmiej2Kółka pisze:No mnie się już od jakiegoś czasu zdaje, że powstanie NIVOKOMUNA, zamieszkamy u Tomka w sadzie i będziemy podlewać te, no, kwiatki.![]()
Ale przynajmniej zaoszczędzi się na przejazdach
Tomek
Hmm, z tym becikiem to może być problem-może się Jasiek nie zmieścićMarek D. pisze: Ty się Tomek nie śmiejCałe towarzystwo przewala wszystkim znany portal aukcyjny w poszukiwaniu becika i sukienki ze wzorem zimowej panterki
- Jak znam życie to ks. Tadeusz właśnie dogrywa szczegóły szatańskiego planu
Moja maszyna jest w gazecietomaszpi pisze:A oto pierwszy artykuł z naszego zlotu:
http://www.przeglad.olkuski.pl/gazeta/665/strona02.jpg
Miłej lektury![]()
W związku z zaistniałą sytuacją mam następującą propozycje. ZNALAZCA DOSTAJE W ZAMIAN ZA TĄ POSZUKIWANĄ , OPRAWIONĄ SIEKIERĘ ZE STALI GATUNKOWEJ, PRZYSTOSOWANĄ DO RĄBANIA PRAKTYCZNIE WSZYSTKIEGO,o wadze 1,5 kgKrzysiek-74 pisze:I Moje zdjęcia (część robił Trzesik):
http://picasaweb.google.pl/krzysiek7474 ... 1819102008#
ORAZ APEL:
W sobotę, na trialu, ktoś wyciągnął z mojej NIVY siekierę!!! Widać była używana, po pozostała tylko osłona ostrza!!! Niestety, siekiera nie wróciła już do mnieJest charakterystyczna, bo ma wygięte ostrze - saperska, z czasów II wojny siekiera dla leworęcznych
![]()
![]()
oraz nowy, własnej roboty trzonek!!! Nie ma wielkiej wartości materialnej, ale baardzo dużą sentymaentalną, gdyż był to prezent, od zmarłego niedawno teścia!!! Uczciwego użytkownika, bądź znalazcę, proszę o kontakt. Mam nadzieję, na pozytywny finał sprawy.
Oczywiście podziękowania dla TOMKA, za wspaniałą organizację,(.......) oraz wszystkim przybyłym za zabawę
Co to się porobiłoCRANE pisze:Na początku podziękuje wszystkim za miłą gościnę i wspólnie spędzony czas - oraz organizatorom za udaną impręzę - żałuje tylko że nie mogłem być w sobote na trialu. tomaszpi trial był naprawdę niezły.
PS Dzisiaj się zorientowałem że brakuje mi bagażnika dachowego i po przeprowadzonym śledztwie i przejrzeniu zdjęć wywnioskowałem że musiał zaginąć na zlocie łady niwy - albo chwile przed
tomaszpi jak by ci się coś takiego rzuciło w oczy to daj znać- Dzięki
Jutro tam pojadę sprawdzić na miejscu ale nie wydaje mi się żeby tam go znaleźć. Pojadę, sprawdzę i dam znać. A tak na marginesie macie wszyscy pozdrowienia od OFF-roadowego Wójta Gminy Bolesław i zaprasza na dalsze spotkaniaGabriel Tatoj pisze:WITAJCIE
Co to się porobiłoCRANE pisze:Na początku podziękuje wszystkim za miłą gościnę i wspólnie spędzony czas - oraz organizatorom za udaną impręzę - żałuje tylko że nie mogłem być w sobote na trialu. tomaszpi trial był naprawdę niezły.
PS Dzisiaj się zorientowałem że brakuje mi bagażnika dachowego i po przeprowadzonym śledztwie i przejrzeniu zdjęć wywnioskowałem że musiał zaginąć na zlocie łady niwy - albo chwile przed
tomaszpi jak by ci się coś takiego rzuciło w oczy to daj znać- Dzięki
Jakaś ABRA-KADABRA czy coś
Miejsce trialu to jakiś lokalny; trójkąt-bermudzki
![]()
Ten dachowiec do niczego nie pasuje tylko do zacieka i to jeszcze nie do każdego
Jak tu potem nie pić
![]()
![]()
POZDRAWIAM
Ta, ja na tym drzewku straciłem kawałek rynienki w piękną piątkową deszczową noc (choć to moja wina właściwie, bo wiedziałem, że na tym badziewnym uchwycie antena cebe się zweryfikuje wcześniej, czy później, miałem przerobić...),Marek D. pisze:Szukaj na długiej prostej. Ja tam zostawiłem lusterko i pogiąłem poprzeczki dachowe.
Aro w terenie robi i to znakomicieMarek D. pisze: P.s. w niedzielę, po zlocie arozrobiło całą trasę trialu, łącznie z zaliczeniem leja
, chyba nikt nie powiedział właścicielowi, że aro w terenie nie robi
![]()
pełen szacunek
Krzychu kawał dobrej roboty odwaliłeś znowuKrzysiek-74 pisze:Witajcie
W końcu, złożyłem filmik z naszego "Powrotu na Południe":
http://pl.youtube.com/watch?v=y6zYgIbyD3Y
CRANE. ARO-ny robią w terenie dobrze i niema to tamto![]()
W koncu pochodzą, jak i ich właściciele, z krainy nigdy-nigdy![]()
Tak samo, w zasadzie, jak Niviarze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość