Problem chyba z głowy (od jakiegoś czasu i na jakiś czas)
Jeśli ktoś zapyta w jaki sposób... chętnie odpowiem
Początkujący
Moderator: Albert_N
Re: Początkujący
A to może tutaj zapytam, cóż to za czerwone lampki są mocowane w starszych Nivach na tylnym błotniku? W nowszych w tym miejscu jak napis 4x4.
W temacie dyskusji giełdowych komuś podpowiedziałem, że to czyjeś dzieło, a tymczasem w innej Nivce widziałem dokładnie to samo. Wydaje mi się, że to ori po napisie na obudowie MADE IN ZSRR.
Podpowie ktoś co to, po co to?
W temacie dyskusji giełdowych komuś podpowiedziałem, że to czyjeś dzieło, a tymczasem w innej Nivce widziałem dokładnie to samo. Wydaje mi się, że to ori po napisie na obudowie MADE IN ZSRR.
Podpowie ktoś co to, po co to?
- Marek D.
-
Pamiątką ze starych dobrych czasów - odblaski żeby przeciwnik patrząc z boku kierunek jazdy celu rozpoznawał. Pamiętaj, że w starej nivie tylne światła nie zachodziły na błotniki

Ogólnie to w nocy i z profilu, żeby nie te odblaski, to było to niewidoczne
Żeby było śmieszniej to pierwsze nivy miały fajny patent w elektryce .... Dało się wygasić wszystkie światła, nawet kierunki niedziałały i jechać tylko na drogowych

Ogólnie to w nocy i z profilu, żeby nie te odblaski, to było to niewidoczne

Żeby było śmieszniej to pierwsze nivy miały fajny patent w elektryce .... Dało się wygasić wszystkie światła, nawet kierunki niedziałały i jechać tylko na drogowych

Hmm, dość sensowne rozwiązanie. Ale to nie są odblaski, to są małe lampki 
Zdradź ten bajer o pełnym zaciemnieniu

Zdradź ten bajer o pełnym zaciemnieniu