II spotkanie łady nivy(lista osób)

wszystko o niwce

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
Krzysiek-74
Kontaktowanie:

Post autor: Krzysiek-74 » czw sie 28, 2008 4:21 pm

tomaszpi pisze: Coś się pomyśli i wyklaruje to kto wie czy w październiku nie zrobi się małego triala :)2 :)2 :)2
Tomek chciał powiedzieć, abyśmy paliki pomidorowe z działek zbierali i taśmy grodzącej parę setek metrów zdobyli :wink: . Wszak delikatnie ma być :o :)23 :)21

Awatar użytkownika
tomaszpi

Post autor: tomaszpi » czw sie 28, 2008 8:03 pm

Krzysiek-74 pisze:
tomaszpi pisze: Coś się pomyśli i wyklaruje to kto wie czy w październiku nie zrobi się małego triala :)2 :)2 :)2
Tomek chciał powiedzieć, abyśmy paliki pomidorowe z działek zbierali i taśmy grodzącej parę setek metrów zdobyli :wink: . Wszak delikatnie ma być :o :)23 :)21
Krzychu to jest dobry pomysł. na pewno będą mogli jechać wszyscy. Nie tak jak w Jaworznie. Na pewno można coś zorganizować :)2
Tomaszpi

Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było :( :( )
Teraz Kia Sportage

Awatar użytkownika
Gabriel Tatoj

TRIAL

Post autor: Gabriel Tatoj » czw sie 28, 2008 8:39 pm

WITAJCIE :D
Krzysiek-74 pisze:
Krzysiu; po co te paliki i taśmy ?? Pogonisz swoją niviastę jako pierwszy a reszta za Tobą pomknie :D . Ja to nie mam daleko i jak tylko będę na liście gości :) to tylko koniec świata jest w stanie pokrzyżować mi plany :)21
POZDRAWIAM :D

Awatar użytkownika
bartekbp01

Post autor: bartekbp01 » czw sie 28, 2008 11:35 pm

kur...a skończcie juz z tymi zdjęciami bo mnie w dołku ściska że mnie tam nie było :evil: :evil:
JEST WOJNA-SĄ STRATY była NIVdzięcznica 1.6 91r==>Granda Viertara 2,0HDi

CHREATIW TECHNOLOŻI ;)

Awatar użytkownika
Marek D.

Post autor: Marek D. » pt sie 29, 2008 9:23 am

bartekbp01 pisze:kur...a skończcie juz z tymi zdjęciami bo mnie w dołku ściska że mnie tam nie było :evil: :evil:
Kara musi być :)21
Niva 2,1TD koniec pieszczot
Monterey 3,1TD
www.podlasie4x4.pl

Awatar użytkownika
tomaszpi

Post autor: tomaszpi » sob sie 30, 2008 5:35 am

no Czacha wspaniałe zdjęcia . Już nie mogłem się na nie doczekać. Widać na nich jak to Marek jechał z wiarą. Gdyby coś się stało to po księdza nie trzeba by było dzwonić. Był na miejscu. Tak czy siak zdjęcia są rewelacyjne :)2 :)2
Nie które to dech zapiera :)2 pozdrawiam :P :P :P
Tomaszpi

Teraz Kia Sportage

Awatar użytkownika
Krzysiek-74
Kontaktowanie:

Post autor: Krzysiek-74 » ndz wrz 21, 2008 8:13 pm

Zapodałem nowy temat pt.: Filmy wszelakie z NIVĄ. Są tam 2 filmy, z naszego drugiego spotkania.
Miłego oglądania :)2

Awatar użytkownika
tomaszpi

Post autor: tomaszpi » czw lis 27, 2008 4:52 pm

Moi mili chciałbym was poinformować, że nasz dobry przewodnik po gminie Bolesław( ten, który zrobił Madonnę z jednym cyckiem) nie żyje. Czacha i parę osób będą wiedziały kto to był bo mają zdjęcia z jego rzeźbą.
Tomaszpi

Teraz Kia Sportage

muniekkot
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: muniekkot » pt lis 28, 2008 6:03 am

To smutna prawda.Wczoraj żegnaliśmy Zbyszka Strasia-rzeźbiarza,historyka,poetę ,animatora kultury.
Jego odejście jest wielką stratą dla naszego regionu.Miał tyle planów,tyle jeszcze mógł i chciał zrobić.On potrafił robić rzeczy niemożliwe dla innych.
Do dziś pamiętam jak odkręcił mi w redakcji kratę,której nie cierpiałam. i która była niby "nie do ruszenia".
Ostatnio żył tak jakby chciał nażyć się do syta.Stworzył pracownię rzeźby,wydał nowy tomik,kandydował na radnego,współpracował z twórcami z całej Polski,organizował wspaniałe wycieczki dla ludzi w różnym wieku.
Niestety-jego choroba przyszła nagle i ...
Nic nie pomogło.Nawet krew,którą oddawaliśmy dla niego.
Dlatego -"spieszmy się kochać ludzi-tak szybko odchodzą..."
BeBeBe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łada Niva”