Tomek[/quote]
Jest bardzo mądra podaje mi klucze i szmaty. od maleńkości woli łade od opla jakiego mamy.bardzo lubi to auto a szczególnie jazdę w terenie

Moderator: Albert_N
O.K. , po uśpieniu naszego Młodego kontynuuję: oczywiście miałem na myśli stan zdrowia Twojej Żony (kurde , naprawdę mam nadzięję, że wszystko O.K.tomaszpi pisze: Jest bardzo mądra podaje mi klucze i szmaty. od maleńkości woli łade od opla jakiego mamy.bardzo lubi to auto a szczególnie jazdę w terenie
dzięki za życzenia. idę powoli spać bo córa budzi sie jak śpi sama2Kółka pisze:O.K. , po uśpieniu naszego Młodego kontynuuję: oczywiście miałem na myśli stan zdrowia Twojej Żony (kurde , naprawdę mam nadzięję, że wszystko O.K.tomaszpi pisze: Jest bardzo mądra podaje mi klucze i szmaty. od maleńkości woli łade od opla jakiego mamy.bardzo lubi to auto a szczególnie jazdę w terenie. Odnośnie naszego najnowszego nabytku imieniem Jasio wiek:4mies. oznajmiam: młody nie zamierza zasnąć bez przejażdżki Nivą ebałt 10-11 pi em, min. 1/2 h.
Zamiennikiem powyższego jest noszeni na rękach taty do 4-5 ej em następnego dnia (tata jest zwykle potem w pra cy średnio przytomny
). Być może wpływ na to ma przejechane Nivą kilkzanaście tysi. w okresie prenatalnym (jazda płaskim wieczorem nie przynosi efektu, wręcz ogólny bulwers). Pozdrawiamy Was gromadnie i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!
Tomek
OKsebaska pisze:Twen ostatni łykend maja to jest zarazem pierwszy łykend czerwca i też dzień dziecka -- różni tatusiowie mają tastusiowe obowiązki w ten dzień...
Może ostatni łykend w pełni majowy?
Kurde, walnąłem ten ostatni weekend bez sprawdzenia a tu proszę -- czy to bardziej maj czy bardziej czerwiec...
pzdr
\Sebi
cześć wcale się nie obraziłem. W moim poście opisałem realia jakie są u Mnie. Chciałem poznać Wasze oczekiwania odnośnie pustyni błędowskiej.kugel2 pisze:Witam kolegów.
Jeżeli chodzi o miejsce zlotu to proponuję: centrum, albo Bieszczady.![]()
Bez urazy! ale rzucanie babką piaskową oraz kąpiel w basenie to jakoś mi nie leży.![]()
Miałem zamiar wziąć córkę, ale ona ma 21 lat i wolała by zabawić się z Wami
a nie w piasku![]()
![]()
Oczywiście miejsce zlotu wybierzemy większością głosów.![]()
![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
Robimy, robimy.Benny pisze:No jak tam? robimy to spotkanie czy tylko piszemy o nim?
posłuchaj juz na forum pisałem odnośnie noclegu ale mogę przypomnieć: jak wszystko będzie zgodne z moim planem to udostępniam sad i nocleg pod namiotami u Mnie.(chyba że ktoś woli noclegi w murach to proponuję zajazd oddalony ode mnie o 1 km)wieprzowina pisze:A jakiś nocleg i wjazd na pustynie ktoś załatwi?
Jak sam piszesz 50/50 .Krzysiek-74 pisze:Robimy, robimy.Benny pisze:No jak tam? robimy to spotkanie czy tylko piszemy o nim?
We Wrocławiu, robiliśmy w ostatni weekend rozgrzewkę.![]()
Demokratyczna ankieta wskazuje 50/50, ale zlocik odbęcie się raczej na Błędowskiej, z prozaicznej przyczyny - Bieszcady dla części z forumowiczów, mogą nie być dostępne z powodu kosztów, oraz czasu jaki potrzeby jest na dojazd.
A jak widać, NIVIARZE z północy kraju, mają apetyt na spotkanie.
Nie mogą się smakiem obejsć![]()
Demokracja demokracją, ale równie ważna jest frekwencja
2 spotkania, hmmm. Nie bardzo to widzękugel2 pisze:Jak sam piszesz 50/50 .Proponuję centrum, to i koledzy z nad morza i mazur będą mieli bliżej.
W ostateczności można zrobić w dwóch miejscach i podzielić się wrażeniami po zlotowymi. Nie chcę dzielić a łączyć Niviarzy ale Twoja pewność gdzie odbędzie się spotkanie na 3 miesiące przed nim to coś nie tak.
pozdrawiam
kugel2 pisze:Bez urazy! ale rzucanie babką piaskową oraz kąpiel w basenie to jakoś mi nie leży.
NIEPRAWDA!!!2Kółka pisze:Mnie to wypada gdzieś w Koniniepopo pisze:Witam wszystkich NI.www.IARZY
W jakimś miejscu, żeby wszyscy mieli "równo" z dojazdem.
POPOalbo Toruniu
tylako tam nie wiadomo czy ojciec derektor zezwoli
Tomek
Jeśli kolega, z cytowanego postu, ma decydować, topopo pisze:Witam wszystkich NI.www.IARZY
Zaczęło się tak :
"Rok powoli się kończy, a my tak tylko internetowo się sprzeczamy .
Pomyślałem, może ,jakieś spotkanie zorganizować.
W jakimś miejscu, żeby wszyscy mieli "równo" z dojazdem.
Co wy Panowie na to"![]()
Zgadnijcie kiedy to było![]()
Mam propozycję, ponieważ znamy już upodobania i jest fifti fifti niech zdecyduje KOLEGA od cytowanego postu może wtedy się spotkamy nie tylko na www![]()
![]()
![]()
![]()
.
Pozdrawiam
POPO
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości