Marek D. pisze:Cały wieczór o suchym pysku ? Albo, jak zwierzę, o samej wodzie? - Sumienia nie masz
piwo się nie liczy

Moderator: Albert_N
Marek D. pisze:Cały wieczór o suchym pysku ? Albo, jak zwierzę, o samej wodzie? - Sumienia nie masz
są śruby w komplecie.maxx10 pisze:To w tej blokadzie nie ma śrub nie ma w komplecie
mocowanie talerza - osiem śrób fi 10. średnica okręgu posadowienie środków otworów na śruby 111 mm,Kostuch pisze:A dałoby się zdjąć (jak ktoś jeszcze nie zamontował) podstawowe wymiary tego gadżetu?
Tak mi chodzi po głowie, czy nie dopasowałoby się do suzuki - teoretycznie też ma z przodu 22 frezy. Tylko pytanie, czy cała reszta rokuje![]()
A jakby były dostępne takie z 26 frezami to już w ogóle byłoby super
Super - dziękuję.Marek D. pisze:mocowanie talerza - osiem śrób fi 10. średnica okręgu posadowienie środków otworów na śruby 111 mm,Kostuch pisze:A dałoby się zdjąć (jak ktoś jeszcze nie zamontował) podstawowe wymiary tego gadżetu?
Tak mi chodzi po głowie, czy nie dopasowałoby się do suzuki - teoretycznie też ma z przodu 22 frezy. Tylko pytanie, czy cała reszta rokuje![]()
wewnętrzna otworu w talerzu - 95 mm.
podpory - średnica wewnętrana łożyska 33mm, wysokość łożyska 15mm, rostaw łożysk 95mm.
powyższe dane pobrano calówką stolarską i sznurkiem, wyniki przeszacowano na wielkości metryczne, próbobiorca z pyska też małowiarygodny
mam dylemat - w weekend pobyczyć się z Wami na Litwie czy montować blokierowkitomek pisze:Marek, kiedy pierwsze testy blokad?
Pomierzyłem. Kosz suzukowski jest jednak sporo większy na średnicy i mocowany na 10 śrub do talerza.Marek D. pisze:inaczej - idziesz na szrot, macasz most z łady albo fiata i sprawdzasz czy kosz satelitówe Ci pasi.
opcja druga - w bliżej nieokreślonej przyszłości nakarmisz mnie, napoisz i pokażesz fajną traskę - a wyślę Ci ładoski kosz satelitów cobyś se mógł pomierzyć i sprawdzić czy tożsamy z suzą![]()
najlepiej 126p lub UnoMarek D. pisze:zostaw Ty tą calówkę - podjedź na szrot, za butelkę weź z fiata główkę mostu i spróbuj spasować - dopiero takie experimentum warte będzie uwiecznienia
To nie o to chodzi, że tu i ówdzie milimetra brakuje, albo nie chcę cię napoić, nakarmić i przewieźć ciekawą traskąMarek D. pisze:zostaw Ty tą calówkę - podjedź na szrot, za butelkę weź z fiata główkę mostu i spróbuj spasować - dopiero takie experimentum warte będzie uwiecznienia
Jakiego kłada??Marek D. pisze:Kostuch - pytanie brzmi, czy w obudowę mostu kłada da się wcisnąć atak, talerz i kosz satelitów ladowskich - bo tylko w takim wydaniu to może robić
Kostuch pisze:Marek D. pisze:Kostuch pisze:A dałoby się zdjąć (jak ktoś jeszcze nie zamontował) podstawowe wymiary tego gadżetu?
No i pytanie chyba do kolegi kb-autostyle: czy robią takie gadżety na półosie z inną ilością frezów?
Producent obecnie testuje pierwsze egzemplarz ebloakdy dla mostów zastosowanych w KIA Sorento.Kostuch pisze:A dałoby się zdjąć (jak ktoś jeszcze nie zamontował) podstawowe wymiary tego gadżetu?
Krzysiek-74 pisze:Wychodzi na to, że mam farta. W mojej paczce znalazłem polskie papierykb-autostyle pisze:....powinien być polskojęzyczny dokument w jednym z pudełek....![]()
![]()
![]()
Blokirowki, wyglądają solidnie, co w połączeniu z naszymi talentami, powinno dać efekt piorunujący![]()
![]()
Marku, jeśli chcesz, to zeskanuję papier i wyślę.
jasne, czekamy na fotoreportaż.Marek D. pisze:testy na przyszły tydzień przewidziane - jak nie zachlam![]()
pracodawca dba żebym czasu na głupoty nie miał
U mnie też dużo pracy i nie ma kiedy rozpocząć motania. A na dodatek, w najbliższy wtorek idę do szpitala, się położyćkb-autostyle pisze: Krzysiek-74 co u Ciebie ?
o żesz Ty w mordę ! ale masz miejscówkę!Krzysiek-74 pisze:U mnie też dużo pracy i nie ma kiedy rozpocząć motania. A na dodatek, w najbliższy wtorek idę do szpitala, się położyćkb-autostyle pisze: Krzysiek-74 co u Ciebie ?![]()
![]()
Póki co, to w sobotę będę przymiarkę zderzaka pod wyciągarkę robił
A do myśli technicznej MADE IN RUSSIA,wracając, to właśnie nad domem przeleciał AN-124. Piękny widok, zwłaszcza że leciał nisko, schodząć do lądowania we Wrocławiu.
Za każdym razem, robi wrażenie![]()
![]()
A samobloków do sportage nie robią?kb-autostyle pisze: Producent obecnie testuje pierwsze egzemplarz ebloakdy dla mostów zastosowanych w KIA Sorento.
Niebawem po poprawkach wejdą do seryjnej produkcji.
Zapowiedział też produkcję blokady do Suzuki Vitara.. w bliżej nieokreślonej przyszłości.
A obecnie , zamawiam kilka sztuk blokad do Opla, Uaza.
Komuś trzeba do Nivy??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość