NIVA '04
Moderator: Albert_N
a-d-i-k :
po pierwsze podałem PRZYKŁAD auta
po drugie stargujesz na rejestrację i opłaty (przynajmniej)
po trzecie to nie jest ROZBICIE
a po czwarte... TAK
10 letnie terrano (moim zdaniem oczywiście) będzie długo lepszym pomysłem niż nowa łada
zresztą wiadomo wszystko zależy od trafionego egzemplarza... a tak wogóle to nivka bardzo mi się podoba i jak pisałem sam nad nią się zastanawiałem ale nie mogłem przełamać niechęci do postradzieckiej technologii... i zdecydowanie przepłaciłem kupując wymarzonego syfa, więc nie osądzam i nie potępiam
powodzenia

po pierwsze podałem PRZYKŁAD auta
po drugie stargujesz na rejestrację i opłaty (przynajmniej)
po trzecie to nie jest ROZBICIE
a po czwarte... TAK

powodzenia

shit happens...
Parch K160 3.3TD
Suzi DR650 DSport
Jag S-Type 3.0V6
Parch K160 3.3TD
Suzi DR650 DSport
Jag S-Type 3.0V6
wlasnie wpisalem w gielde przedzial od 25000zl do 30000zl i pokazala sie cala masa samochodow o niebo lepszych niz niva z 04 http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... +Z+U+K+A+J+
ale jak patrze na takie cuda,to te 30tys tez realne sie wydaja...Albert_N pisze:na poziomie 19-20 tys jak dla mnie
http://www.allegro.pl/item115506386_lad ... iwego.html
kolega adik dał sobie ślicznie zrobić wodę z mózgu artykułami w auto świecie, gdzie piszą, że tylko nówka sztuka daje pewność bezawaryjnej jazdy.
Kolego!! Bzdura jakich mało. Mam ponad 20 letniego patrola i gwarantuję Ci, że jest 300 x bardziej niezawodny od łady, tańszy w eksploatacji i mniej traci na wartości.
koledzy z forum dają dobre rady, czy posłuchasz Twoja sprawa, naszą opinię znasz
Kolego!! Bzdura jakich mało. Mam ponad 20 letniego patrola i gwarantuję Ci, że jest 300 x bardziej niezawodny od łady, tańszy w eksploatacji i mniej traci na wartości.
koledzy z forum dają dobre rady, czy posłuchasz Twoja sprawa, naszą opinię znasz
jak ja bym mial tak 30 kawalkow do wywalenia w kibel,to bym sobie browarow kupil za 20 i za 10 pojechal na wczasy...a-d-i-k pisze:wszystko oczywiscie przeczytalem i dziekuje Wam za cenne rady. Nie takich sie spodziewalem, jednak mimo to - zakupie te Nivke. Czas pokaze, czy to byl dobry pomysl. Jak juz bede jej szczesliwym posiadaczem, to zapodam zdjecia. Dzieki Wam za pomoc - juz wiem, czego sie moge spodziewac. Pozdrawiam!

- Sniper
- Kontaktowanie:
To był mój argumentwiktor_d pisze: ...najbardziej rozwalil mnie argument, ktorego z nich (nas), ze nie chce, zeby niva stala na kazdym parkingu, tylko zeby nadal byla 'niszowym' samochodem. kupilem i teraz tez tak chce jak on![]()
. ...

To trudne zadanie bo to uparciuch się wydajeBABCIA I pisze:... Koledzy ! Ratujcie gościa...

Ręce precz od GENERAŁA!...

- mazurkas007
-
- Marek D.
-
Jednak dobre serce a nie wygląd - Panowie pamieta ktoś bohatera romantycznego co dobrze skończyła-d-i-k pisze:wszystko oczywiscie przeczytalem i dziekuje Wam za cenne rady. Nie takich sie spodziewalem, jednak mimo to - zakupie te Nivke. Czas pokaze, czy to byl dobry pomysl. Jak juz bede jej szczesliwym posiadaczem, to zapodam zdjecia. Dzieki Wam za pomoc - juz wiem, czego sie moge spodziewac. Pozdrawiam!

ja tez odnioslem takie wrazenie.qbrakus pisze:Niva to auto za kilka a nie kilkadziesiąt tysięcy.
Chyba ktoś nas wkręcai cieszy się jak dziecko czytając wypowiedzi miłośników nivy, którzy doradzają zakup innego samochodu.
Moja NIVA
Cześć, natłukłem niwką bez większego bólu 40kkm w rok, więc sądzę, ze jeżdzić tym sie da. Ale mimo wszystkich jej zalet (tanie części, stały 4x4, ten "look" i innych...(?) ) podobnie jak koledzy uważam, ze lepiej albo kupić coś innego za 30kzł, albo tańszą niwkę.
Z drugiej strony ktoś musi kupować nowe (lub prawie nowe) autka, żeby można je potem jako 10 letnie tanio kupić
Tak czy inaczej powodzenia w zakupie i dużo radości z użytkowania
Z drugiej strony ktoś musi kupować nowe (lub prawie nowe) autka, żeby można je potem jako 10 letnie tanio kupić

Tak czy inaczej powodzenia w zakupie i dużo radości z użytkowania

W 160 3,3 TD (wyprawowy)
była niwka (i uaz, i aro też )
była niwka (i uaz, i aro też )