Moderator: Albert_N
Co nie spiesznomentor187 pisze:nivke mam. 97r lpg patrz foto
moja nivka jest w sumie obniżonaobnizona przez ząb czasu poprostu klapnieta i tez sie przymierzam do wymiany sprezynek z przodu.
ale po tym co czytam nie jest mi spieszno
i mam dylemat czy seryjne orginalne podróby, czy zamienniki z motoryzacyjnego czy jakis konkretne gadzety wsadzić np bil4/bil6
Jeden z moich ulubionych filmików na youtube z udziałem nivki
Sniper pisze:Checesz za to Noblano problem
Ostatnio słyszałem kto powinien dostac Nobla
http://www.youtube.com/watch?v=7Pmx8sHOPA0
![]()
![]()
Załuz kolego orginały bo to naprawde podiesie auto i napewno nie wyczysci zamocno kieszeni i na dwa gazy zostanie dla Ciebiementor187 pisze:nivke mam. 97r lpg patrz foto
moja nivka jest w sumie obniżonaobnizona przez ząb czasu poprostu klapnieta i tez sie przymierzam do wymiany sprezynek z przodu.
ale po tym co czytam nie jest mi spieszno
i mam dylemat czy seryjne orginalne podróby, czy zamienniki z motoryzacyjnego czy jakis konkretne gadzety wsadzić np bil4/bil6
artlab pisze:a co Koledzy powiedza na to http://klipps.sol.no/lada_hopp/ Atak wogule to i orginalne amorki do przodu tez by nie weszły gdyby sprezyny nie docisnac przy zakładaniu.Otyle zukowskie amory lepsze bo dłuzszy skok maja no i wtedy wykrzyz lepszy.
Wiesz, że też o tym myślałemJanek 44 pisze:Bardziej mnie ciekawi co będzie jak założysz dłuższy żukowski i auto gwałtownie przysiądzie na max. Pomyślałeś o tym?mentor187 pisze:[tylko ciekawe co wtedy jak sie podniesie do góry jak wszyscy wysiadą![]()
w jakiej sytuacji mógł by sie to przydarzyc? masz na mysli zapakowanie auta po dach ciezkimmi gadzetami czy duuza hopkę ?Janek 44 pisze:Bardziej mnie ciekawi co będzie jak założysz dłuższy żukowski i auto gwałtownie przysiądzie na max. Pomyślałeś o tym?mentor187 pisze:[tylko ciekawe co wtedy jak sie podniesie do góry jak wszyscy wysiadą![]()
A teraz Ci odpisze tak jak ty mi kiedyssilverstone pisze:A zwolennicy nivoskich amorków może pomyślą, co stanie sie przy tej oryginalnie dziwnie długiej sprężynie. Amortyzator jest prawie na max rozciągnięty i na wertepach wyrwie mocowanie albo cośŻukowski to nie ideał, ale wolałbym mieć trochę za twardy, niż trochę za krótki.
heheartlab pisze:A teraz Ci odpisze tak jak ty mi kiedyssilverstone pisze:A zwolennicy nivoskich amorków może pomyślą, co stanie sie przy tej oryginalnie dziwnie długiej sprężynie. Amortyzator jest prawie na max rozciągnięty i na wertepach wyrwie mocowanie albo cośŻukowski to nie ideał, ale wolałbym mieć trochę za twardy, niż trochę za krótki.
Chyba masz Dziadka co ma sklep zuka i dlatego tak zachwalasz zukowskie
. Wklej foto swojej niwy
Nie zeby specjalnie ale coby nudno nie było na tym forummentor187 pisze:heheartlab pisze:A teraz Ci odpisze tak jak ty mi kiedyssilverstone pisze:A zwolennicy nivoskich amorków może pomyślą, co stanie sie przy tej oryginalnie dziwnie długiej sprężynie. Amortyzator jest prawie na max rozciągnięty i na wertepach wyrwie mocowanie albo cośŻukowski to nie ideał, ale wolałbym mieć trochę za twardy, niż trochę za krótki.
Chyba masz Dziadka co ma sklep zuka i dlatego tak zachwalasz zukowskie
. Wklej foto swojej niwy
jaki pamietliwy
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość