nalezy stacyjke wyciagac z kluczykiem włozonym

Moderator: Albert_N
No to ta ładzina długo u ciebie nie pociągnie jak żeś taki mechaniorzbyszek99 pisze:Pora zakończyć temat .
Stacyjka została wymontowana za pomocą wiertarki i wiertła 10 mm .
Po rozwierceniu bębenka cienkim śróbokrętem udało sie "przyciągnąć"
do wnętrza tą blaszkę , która jest naprzeciwko blokady kolumny kierownicy .
Założenie nowej to już pestka . dziękuję wszystkim za dobre rady .
Młotek jest niezbędnym narzędziem pracy tylko trzeba używać go z głowąmatys pisze:to nie wiesz, że czasem łom i młotek to najlepszy przyjaciel mechanika![]()
klucz13 pisze:Młotek jest niezbędnym narzędziem pracy tylko trzeba używać go z głowąmatys pisze:to nie wiesz, że czasem łom i młotek to najlepszy przyjaciel mechanika![]()
zresztą tak jak wszystkich narzędzi
![]()
Młotek , kombinerkitrzesik pisze:Gość bez rozkręcania czegokolwiek przy pomocy kombinerek, młotka i jeszcze czegoś, w 2 minuty wyciągną resztki kluczyka. i dorobił mi nowy kluczyk. Zapłaciłem za wszystko chyba 20 zł.
.
No i może wziął kreskętrzesik pisze:Stałem koło auta i w miarę możliwości miałem go na oku - gość zamkną drzwi, a mnie zostawił na zewnątrz, żebym nie widział czego i w jaki sposób używa.
Bez przesady to Łada a nie Mercedesklucz13 pisze:Młotek , kombinerkitrzesik pisze:Gość bez rozkręcania czegokolwiek przy pomocy kombinerek, młotka i jeszcze czegoś, w 2 minuty wyciągną resztki kluczyka. i dorobił mi nowy kluczyk. Zapłaciłem za wszystko chyba 20 zł.
.szmaciarz
ja bym go do samochodu nie wpuścił od tego są spec. narzędzia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość