o kurde tejBart03 pisze:Sniper a na MotoNews forum Niva to jeszcze zagladasz czasem bo ja prawie o tym zapomnialem

to ono nie umarło?

trzeba tam wejść

Moderator: Albert_N
o kurde tejBart03 pisze:Sniper a na MotoNews forum Niva to jeszcze zagladasz czasem bo ja prawie o tym zapomnialem
przemyśl to jeszczemelanrz pisze:Efekt musze przyznac niezly, bo sam wygluszalem sobie drzwi w moim oplu astrze... Ktorego bede chcial zmienic na nivke:)
Spodziewalem sie takiej odpowiedzi:P Moim marzeniem nie ukrywam jest VW T3 syncro z podnoszonym dachem westfalia, ale troche kosztuje to raz, a dwa boje sie poprostu tego, ze jak mi walnie jakas czesc z napedu, to wydam majatek na naprawe. Przegladajac alledrogo nie ma tam za duzo czesci do tego auta. Do Ładzianki znow jest czesci sporo i kosztuja hmm... czasem mneij niz wypad z chlopakami na piwo wieczorem:P A astra jest dla mnie autem ktore traktuje przedmiotowo, z ktorym nie potrafie sie zzyc;) Choc jeszcze niedawno snulem plany zeby 2,5 lub 3l wrzucic, ale to stare czasy;) Teraz marze o prostym i tanim w eksploatacji aucie w terenbartekbp01 pisze:przemyśl to jeszczemelanrz pisze:Efekt musze przyznac niezly, bo sam wygluszalem sobie drzwi w moim oplu astrze... Ktorego bede chcial zmienic na nivke:)
heh... proponuje przemyśleć to poważnie kolejny razmelanrz pisze:Teraz marze o prostym i tanim w eksploatacji aucie w teren
A masz propozycje innego auta taniego dobrego do nauki jazdy w terenie?Sniper pisze:heh... proponuje przemyśleć to poważnie kolejny razmelanrz pisze:Teraz marze o prostym i tanim w eksploatacji aucie w teren
....mać, ...mać,...mać.... dlaczego wszyscy uważają Nive za taniego złoma do nauki jazdy. A kup se rower goralskimelanrz pisze:A masz propozycje innego auta taniego dobrego do nauki jazdy w terenie?
Oooo co to to nie. Widze ze mnie zle zrozumieliscie. Po jezdzie omega A kombi juz zadne auto mnie nie zaskoczy! Jestem przygotowany na to ze auto moze sie psuc bo... to tylko auto. Czesci tra, pracuja i predzej czy pozniej cos siadzie. Mam ochote od czasu do czasu wyskoczyc w teren, zdaje sobie sprawe ze cos tam pourywam uczac sie takze chce auto o niedrogich czesciach. Tak jak napisalem, z autem awaryjnym mialem juz stycznosc, wiec chyba juz mnie nic nie zaskoczy (jako przyklad podam chociazby to ze po wymienieniu peknietej chlodnicy po miesiacu druga pekla, do tego wiatrak, pompa wspomagania itd...) Tym bardziej łada nie ma duzo elektryki co mnie cieszy, bo im mniej tym lepiej...silverstone pisze:....mać, ...mać,...mać.... dlaczego wszyscy uważają Nive za taniego złoma do nauki jazdy. A kup se rower goralskimelanrz pisze:A masz propozycje innego auta taniego dobrego do nauki jazdy w terenie?![]()
Albo chcesz Nive z całym dobrodziejstwem inwentarza, radzieckiej myśli technicznej i wszystkim co się z tym wiąże, albo daruj sobie.
I potem z tych nauk wychodzą mity o awaryjności i marnych możliwościach Nivki.
Oki, zmieniammelanrz pisze:...Takze prosze o zmienienie nastawienia co do mnie bo Łada dla mnie to nie zlom
nie no ty mu fretki nie polecaj...Sniper pisze:Moim zdaniem i tak szok cywilizacyjny doznany po przesiadce ze starszej omegi czy astry Ciebie dopadnie
I nie chodzi mi jedynie o awaryjność ale całokształt, mniej więcej tak jak napisał sliverstone: dobrodziejstwo inwentarza
A na początek jazdy 4x4 może być moim zdaniem frotka- tym bardziej dla Ciebie skoro już jeździłeś oplami
Omelanrz pisze:no... o to chodzi. Nie chce frotki bo tak jak kolega napisal przeswit jak walec:P A co do awaryjnosci spoko. Jestem naprawde przyzwyczajony. Szok cywilizacyjny tez mi nie grozi bo uwielbiam stare auta i na codezien najchetniej jezdzilbym np. starym duzym fiatem:)
Uff... udalo sie...juz sie na mnie nie drzecie towarzyszu silverstone
Apropo awaryjnosci i wlasnie omegi o ktorej pisalem, ze jest awaryjna. Ostatnio sie cos poprzestawialo i zaczela spalac mi zamiast 13 to 18 litrow gazu. Za to o dziwo przestala gasnac na gazie nawet na zimnym silniku. W sobote wracalem z Kutna do Łodzi ze szkoły... Skoro padal deszcz to co sie moglo popsuc? Wycieraczkisilverstone pisze:....mać, ...mać,...mać.... dlaczego wszyscy uważają Nive za taniego złoma do nauki jazdy. A kup se rower goralskimelanrz pisze:A masz propozycje innego auta taniego dobrego do nauki jazdy w terenie?![]()
Albo chcesz Nive z całym dobrodziejstwem inwentarza, radzieckiej myśli technicznej i wszystkim co się z tym wiąże, albo daruj sobie.
I potem z tych nauk wychodzą mity o awaryjności i marnych możliwościach Nivki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość