Ja wiem czy smutne.. Rolka przy +-70 kph i kierowca w szoku a nie zgnieciony dachem.. Przycisnął bardziej niż ten w bejcy, ale za blisko pobocza, no i masz..Sniper pisze:ale zakończenie smutne

Moderator: Albert_N
Ja wiem czy smutne.. Rolka przy +-70 kph i kierowca w szoku a nie zgnieciony dachem.. Przycisnął bardziej niż ten w bejcy, ale za blisko pobocza, no i masz..Sniper pisze:ale zakończenie smutne
i ma taki fajny szyberdach jak mojaArtix pisze:Ja sie nie dziwie skoro zrobili porownanie Nivy i Hummera i wyszlo ze Niva lepsza
http://www.youtube.com/watch?v=RUHHANKA ... re=related
niewiem czy to California,ale wiem ile kosztuje uszycie nowego poszycia przez tapicera. Musiałem się wykosztować bo przez rok cieknącego dachu była autem na porę suchąSniper pisze:Też Californie masz tej?![]()
Też wymianę wierzchu poszycia dachu połączyłem z wymianą wewnętrznej jego strony, a dokładniej z wymianą całej podsufitki w auciebobo1308 pisze:miało być 250 ale z wymianą wewnętrznej strony 350zł ale zrobione extra. a moje poprzednie poszycie było z dermy a teraz z materiału kabrioletowego. a ta cena tylko za uszycie bo demontaż i montaż mój.
Na przedniej burcie od środka w miejscu zamykania możesz zastosować pasek cienkiej taśmy wulkanizacyjnej która po ogrzaniu nie będzie przeszkadzała przy zamykaniu a poprawi szczelnośćbobo1308 pisze: Po wczorajszych deszczach stwierdziłem, że jeszcze muszę uszczelnić miejsce zamknięcia bo trochę kapie, ale trochę dni za krótkie i nie ma kiedy.
Też mi wpadł w oko...poborcapodatkowy pisze:@Sniper, śliczny spoilerek![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość