Moderator: Albert_N
od Warszawy tam i na zad, na krawacie, masz u mnie w abonamenciegoslawen pisze:To może i ja bym dotarł
Źle zrozumiałeś, instalacji elektrycznej takiej w budynku, co bym pracę załapać mógł, nie samochodowej. Taka ukryta reklama.Marek D. pisze:w czym problem
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę, Niva dalej bez mostu. Ciągle ktoś mi coraz większą cenę za niego krzyczy, a dorwać ze szrotu nie bardzo można. Niedawno byłem pod Warszawą na szrocie. Znajomy mi nagadał o tym, że dwie Nivki tam stoją i faktycznie tak było. Jak przyjechałem, od razu rzuciłem się na ziemię pod tą 1.7, most jest, piknie. To teraz tylko cenę sprawdzić i potargować. Jakie było moje zaskoczenie gdy usłyszałem, że obie nivki poszły w całości jeszcze tego samego dnia, gdy je tutaj przyprowadzili. Tyle most widziałem.Marek D. pisze:o most pytam, nie o piordoły w trzech żyłach![]()
Nic się nie martw - aro sie przodem puści to bramki się automatycznie poszerząMarek D. pisze: ale z linką na triale sie nie piszę bo Tomek zwykł cho...ie ciasno tyczki stawiać![]()
Hej a może się jakoś przywitasz z innymi forumowiczami , napiszesz co masz i skąd jesteś???WojciechW pisze:Ja też chętnie się załapie na ten zlot.
Hahaha świetna reklama:D Zachwalil swoja nivke. Nie ma co:P:P:Pjarkowski pisze:Witam, Nivę mam juz półtora roku, przejechałem "już" 3 tys. km
Częściej naprawiam niż jeżdżę, może czas zacząć.
Wiesz ja planuję mały rekonesans w tym miesiącu zobaczymy jak wyjdzie. Jak pokonam trasę to wstawię mapkę.oldtimerradio pisze:Hello
tak na szybciutko
bo jutro bym przetarł jakiś szlak jest już "mapa" pomysł ? ...
już się dopisuje do listySvenson pisze:
Naturalnie pisze się na wyjazd , Tomku dopisuj  ( choć zastanawiam sie czemu mnie na liście nie ma)
PS. może do wstępnego przetarcia trasy sie dopisze
Pozdrawiam
Ja mam zamiar jechac w terminie od 1 sierpnia do 23 , tzn tak mam urlop dokladnej daty nie znac jeszczeIvul pisze:Svenson przejechałbym sie z Tobą w bieszczady, ale nie wiem cz wyrobie..Ale pożycze Ci bagażnik dachowy zebyś przywiózł mi drugą nive w częsciach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości