http://www.allegro.pl/item735900675_lad ... _2_0l.html to napewno ta samaJanek 44 pisze:Seksowny temat nam się zrobił.![]()
Jajec nie dam sobie obciąć, ale zdjęcia na 1 stronie w tym linku :
http://photo.niva4x4.ru/forum/album_cat.php?cat_id=9
dotyczą niwki Tierego.
RAMA DO NIVY
Moderator: Albert_N
Re: RAMA DO NIVY
Tą pamietam od zawsze ciekawe ile na allegro gość już wydałbobo1308 pisze:http://www.allegro.pl/item735900675_lad ... _2_0l.html to napewno ta sama

- Szarbia
-
- Kontaktowanie:
Ja pitoleapede pisze: Tu sa jakies fotki: http://photo.niva4x4.ru/forum/album_cat.php?cat_id=9
Ale rzeczywiscie takie dozbrojenie nivy niweluje zalete - lekkosc. Potem przychodzi pomysl na sztywny most z przodu... a samuraia juz wymyslili

To jest (byla) Nivka naszego kolegi z forum.
Plagiat

Strona cyrylica , ale tablice rejestracyjna POLSKA ( dawne Katowickie )Szarbia pisze:Ja pitoleapede pisze: Tu sa jakies fotki: http://photo.niva4x4.ru/forum/album_cat.php?cat_id=9
Ale rzeczywiscie takie dozbrojenie nivy niweluje zalete - lekkosc. Potem przychodzi pomysl na sztywny most z przodu... a samuraia juz wymyslili![]()
To jest (byla) Nivka naszego kolegi z forum.
Plagiat
Można namiary na kolege ( może plany mu zostały )

Ja myślę, że kolega po prostu po rosyjsku na rosyjskim forum opisał to co zrobił (a fajnie zrobił). I nie ma wątpliwości, że to wałaśnie ona jest do kupienia na alledrogo -- blachy (czarne jeszcze) się zgadzają.
pzdr
\Sebi
pzdr
\Sebi
Tieri jest z Żywca więc daleko nie masz , pakuj parę zgrzewek do bagażnika i zgłoś się do Leszka, Leszek będzie spożywał a Tieri pokazywał plany.Svenson pisze: Można namiary na kolege ( może plany mu zostały )

LJ 70
Mag69 pisze:Tieri jest z Żywca więc daleko nie masz , pakuj parę zgrzewek do bagażnika i zgłoś się do Leszka, Leszek będzie spożywał a Tieri pokazywał plany.Svenson pisze: Można namiary na kolege ( może plany mu zostały )

Właśnie, Svenson, kto jak nie Ty coś takiego zrobi 
\Sebi

\Sebi
Seba dziekuje za uznanie i wiare w moje możliwościsebaska pisze:Właśnie, Svenson, kto jak nie Ty coś takiego zrobi
\Sebi

- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Tak bajdełej...
Jakiś czas temu na forum był temat założony przez niviarza (nicka nie pomnę), w którym opisana i obfotografowana została operacja odtworzenia/wzmocnienia/usztywnienia - niepotrzebne skreślić struktury wewnętrznej nivy przy użyciu profili zamkniętych. Może ktoś kojarzy temat?
Jakiś czas temu na forum był temat założony przez niviarza (nicka nie pomnę), w którym opisana i obfotografowana została operacja odtworzenia/wzmocnienia/usztywnienia - niepotrzebne skreślić struktury wewnętrznej nivy przy użyciu profili zamkniętych. Może ktoś kojarzy temat?
- poborcapodatkowy
Właśnie spawamy w Nivie progi z profilów. Jak będą gotowe to i parę fotek sie znajdzie 

Pajero Sport 3.0 V6 '00 - było
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Już go nie maleon zet pisze:Tak bajdełej...

"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Był jeszcze jeden temat - właściciel wyspawywał coś w rodzaju ramy ale tak bardziej wewnątrz pojazdu - nie potrafię tego lepiej opisać. A nivkę Tieriego znam - stoi na cegielni gdzie pracuje mój teściu.
Coś świta. Musisz zapytać admina , może gdzieś pałętają się resztki z tego tematu.
Mnie najbardziej podobała się ułazoniva.
Mnie najbardziej podobała się ułazoniva.
"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
- bartekbp01
-
A u mojego kolegi pod gruszką leży sobie rama z aro 243 wraz z mostami....i kusi coraz bardziej
JEST WOJNA-SĄ STRATY była NIVdzięcznica 1.6 91r==>Granda Viertara 2,0HDi
CHREATIW TECHNOLOŻI
CHREATIW TECHNOLOŻI

- Szarbia
-
- Kontaktowanie:
Wlasnie te foty na ruskiej stronie z tamtad byly.Janek 44 pisze:Już go nie maleon zet pisze:Tak bajdełej...
Jakiś czas temu na forum był temat założony przez niviarza (nicka nie pomnę), w którym opisana i obfotografowana została operacja odtworzenia/wzmocnienia/usztywnienia - niepotrzebne skreślić struktury wewnętrznej nivy przy użyciu profili zamkniętych. Może ktoś kojarzy temat?. To o Nivkę Tierego chodziło. Zapewne pamiętasz , był swego czasu dział poświęcony samochodom, tam była dokładnie obfotografowana operacja stawiania Nivy na ramie. I nie tylko.
leon zet pisze:Był jeszcze jeden temat - właściciel wyspawywał coś w rodzaju ramy ale tak bardziej wewnątrz pojazdu - nie potrafię tego lepiej opisać. A nivkę Tieriego znam - stoi na cegielni gdzie pracuje mój teściu.
www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=13&t=27216&start=0
gekon off-road team
Po dość obszernych informacjach od Tieriego pomyśle narazie nad czymś inny , ale pomysłu nie porzucę , może na pierwszy ogień ślinik .
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
O to właśnieAlpigo pisze:leon zet pisze:Był jeszcze jeden temat - właściciel wyspawywał coś w rodzaju ramy ale tak bardziej wewnątrz pojazdu - nie potrafię tego lepiej opisać. A nivkę Tieriego znam - stoi na cegielni gdzie pracuje mój teściu.
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... 16&start=0

Tylko trzeba pamiętać, że tego typu patent to się tylko
w teren nadaje, do jazdy po ulicach / szosach absolutnie nie
Bo przy jakimkolwiek mocniejszym dzwonie to...
...lepiej nie myślieć
\Sebi

Bo przy jakimkolwiek mocniejszym dzwonie to...

\Sebi
- poborcapodatkowy
Bo to twardym trza byćsebaska pisze:Tylko trzeba pamiętać, że tego typu patent to się tylko![]()
![]()
w teren nadaje, do jazdy po ulicach / szosach absolutnie nie
![]()
Bo przy jakimkolwiek mocniejszym dzwonie to...![]()
![]()
...lepiej nie myślieć
\Sebi

Pajero Sport 3.0 V6 '00 - było
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
najwyzej proteza wyleci