Ty może powinieneś drewno przemalowaćrus_one pisze:Pojemne te ruskie wozy4 kubiki drzewa

a na poważnie to te malowanie z aseksualną blondyną fajnie wygląda - tylko rozrzut kolorów za duży

Moderator: Albert_N
Ty może powinieneś drewno przemalowaćrus_one pisze:Pojemne te ruskie wozy4 kubiki drzewa
No masz rację przy czym ja na połysk i tak bym nie malował jak ma mięc to docelowo jakikolwiek wygląd i praktyczne przełożenie.PIOTRek NIVA pisze: Zielony mat i po problemie a wrazie czego zawsze można nawet pędzlem poprawić malowanie.
Takie moje sugestywne zdanie.
Ja wiem ..na bagażnik wchodzi 1m w porywach do półtora 1,5...jak suche.rus_one pisze:
Pojemne te ruskie wozy
miało być przecież głosowanie, no to oddałem swój "głoś"skivol pisze:Całe szczęście, że to JA! ..będe miał decydujący głos jakie kamuflage ostatecznie wymaluje.gornek pisze:Mój głoś: Abstrakcja![]()
![]()
![]()
![]()
Szczerze mówiąc, im dłużej patrzę na te projekty tym bardziej jestem kojnkretnie niezdecydowany.Wszytkie wyglądają fajnie.
Tak czy siak do kamuflażu maskującego na Love Parade w Berlinie puki co jest mi daleko
Od tego czasu jej wartość wzrosła ponad dwu krotnie....oczywiście w wydanej kasie na części, drobne modyfikacje i akcesoria, wartość rynkowa to pewnie jeszcze spadałaescorciarz pisze:była na krakowskich blachach za 6.500 tys.
Ty się tak nie przechwalaj, bo zaraz Cię koledzy forumowicze zjedząTakże Panowie ! Rasujcie sprzęty bo za rok będe miał najładniejszą najbardziej dopieszczoną Nive w Polsce
I przede wszystkim tani, no i w razie czego łatwo zmywalnyO i taki kolor powinna mieć każda nivkanaturalny, bez sztucznych barwników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość