Hehe nie wywołuj wilka z lasuszeslaf pisze:i to już się boję kolejnych przygód;)

a i tak gratulacje za tę "operację na otwartym itd.", jak to mówią spodziewaj się niespodziewanego od strony tej dziw...

Moderator: Albert_N
ewentualnie trzaskasz klosik i już masz żarówkę na wierzchu2Kółka pisze:Prościej to się całą lampę odkręca
Otwierasz klapę bagażnika , odkręcasz plastk maskujący tylnego pasa masz wtedylampy na wierzchu i odkręcasz WYŁACZNIE te czarne plastikowe "kwadraciki" które w rzeczywistości są śrubami od kloszy. Jak je wykręcisz to klosze same Ci spadną .masz wtedy dostęp do żarówek...POWODZENIAkocureq pisze:Kurna, już podważałem klosik ale ciężko szło to odpuściłem. Ten cały plastikowy "prostokącik" się jakoś odkręca powiadacie?
Widać że nigdy tego nie robiłeś bo żeby zdjąć całą lampę to trzeba w pierwszej kolejności zdemontować klosze . więc po co targać resztę...2Kółka pisze:Prościej to się całą lampę odkręca
Zgadza się, bo ja mam nową budę, a w ogóle to dowcip byłbartekbp01 pisze:Widać że nigdy tego nie robiłeś bo żeby zdjąć całą lampę to trzeba w pierwszej kolejności zdemontować klosze . więc po co targać resztę...2Kółka pisze:Prościej to się całą lampę odkręca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość