Jeśli jesteś zainteresowany pisz PW. Kanał jest sprawdzony. Zawsze wychodzi taniej, jeśli zamawia się w kilka osób.damian8907 pisze:eskorciarz a jak przesyłka z rosji?
Nowa - za i przeciw
Moderator: Albert_N
- escorciarz
- Kontaktowanie:
Re: Nowa - za i przeciw
Tak się składa,że jedyny przypadek niekontrolowanego odpalenia poduszek był w Mercedesie i było to kilka ładnych lat temu.Poszkodowane dziecko zostało na zawsze kaleką,a koncern Mercedes podjął się płacenia temu dziecku dożywotnio renty.Ogólnie dziwna sprawa-matka zostawiła dziecko w samochodzie i wtedy wydarzyła się tragedia.Samochód stał,kluczyków w stacyjce nie było.Troche starsi na pewno pamiętają tą afere.
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Podobna była z fordem, tyle że przedstawiciele forda mieli generalnie w dupie poszkodowanych.
Generalnie ford ma dziwne podejście do odpowiedzialności za własne wyroby...
Generalnie ford ma dziwne podejście do odpowiedzialności za własne wyroby...
Dziękiescorciarz pisze:Ja osobiście biorę tu http://jacars.pl/, albo tu http://www.niva-lada4x4.ru/shop/ Problemu nie ma.monialb pisze: Mam pytanie: gdzie kupujecie nowe, orginalne (lub nie) części do Nivek. Czy rzeczywiscie nie ma z tym problemu

Co do poduszek - po prostu ich nie chcę, obojętnie w jakim samochodzie, podobnie jak kart bankomatowych, płatniczych, kredytowych itp. Już tak mam

Nadal proszę wszystkich o spostrzeżenia na temat nowych niwek

Ale do dentysty chodzisz? Wibrator wyżej nad świeczkę stawiasz?
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Aż strach o kota zapytać 

A co w tym dziwnego, że nie chce poduszek? Ja mam zamiar z vitary wyrzucić nie tylko poduszki ale i ABS - teraz na pewno zginę na pierwszym skrzyżowaniu. 

Poduszki docenia się dopiero po wypadku,czego nikomu nie życze.Kierownica bez poduchy w momencie zderzenia czołowego łamie żebra,a żebra przebijają płuca.
Eeee, jak pasów nie zapina to pewnie tak. Mimo iż było czołowe bez poduszek i nic mi się nie stało, używałbym... co najwyżej odpinając gdzieś w terenie.
Stanowczo za mało ich na ulicachmonialb pisze:Nadal proszę wszystkich o spostrzeżenia na temat nowych niwek

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
- escorciarz
- Kontaktowanie:
Na naszych ulicach.suzi4WD pisze:Stanowczo za mało ich na ulicachmonialb pisze:Nadal proszę wszystkich o spostrzeżenia na temat nowych niwek

Kurde, przez pieć lat jeździłem golfem bez poduszek i absu, wcześniej jeszcze ibizą i cinquecento - zastanawiam się jak ja to przeżyłem?ernil pisze:Hamulce wyrzuć jeszcze - będzie lżejszy.
I te wszystkie stare terenówki trzeba zezłomować, bo są niebezpieczne.

Koniecznie powiedz babie, żeby od jutra nie używała mydła i pasty do zębów. I tamponów.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Jasne ... 

Hm, niektórzy mają tu chyba kompleksy...ernil pisze:Ale do dentysty chodzisz? Wibrator wyżej nad świeczkę stawiasz?

- Damian
-
- Kontaktowanie:
kompleksy?
nie...po prostu to co piszesz, jest lekko mówiąc...śmieszne.
więc nie dziw się szyderze.
nie...po prostu to co piszesz, jest lekko mówiąc...śmieszne.
więc nie dziw się szyderze.
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Idąc tym torem rozumowania, to czemu nie przesiąść się na taki?

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT