A to chodzi żeby skończyć przed mistrzostwami czy przed końcem świataIvul pisze:Mam nadzieje skończyć przed 2012

Moderator: Albert_N
A to chodzi żeby skończyć przed mistrzostwami czy przed końcem świataIvul pisze:Mam nadzieje skończyć przed 2012
A to było i 3 wyjścieIvul pisze:Przed Sylwestrem 2013
I tak jest wyżej niż reduktor. Kiedyś może nawet rozwinie się w osłonę rzeczonego
90 koni i zajebiste odejście na 5 biegugornek pisze:A ile ma kucyków ten dieselekpoborcapodatkowy pisze:Peugeot 405
PS: Też myślałem że będzie szybkoto jest ten 90 KM
to teraz musisz zrobić całkowicie płaskie podwozie jak w F1 , nie wspomnę o spoilerach...poborcapodatkowy pisze:90 koni i zajebiste odejście na 5 biegugornek pisze:A ile ma kucyków ten dieselekpoborcapodatkowy pisze:Peugeot 405
PS: Też myślałem że będzie szybkoto jest ten 90 KM
1.9d przy ruszaniu nie potrzebował gazu wcale, ten bez gazu potrafi zgasnąćSvenson pisze:a jak z dołem tego silniczka
no to gra muzykapoborcapodatkowy pisze:I "PJONIER" na tylnej szybie![]()
1.9d przy ruszaniu nie potrzebował gazu wcale, ten bez gazu potrafi zgasnąćSvenson pisze:a jak z dołem tego silniczkaTo jedyne zastrzeżenie. Turbodziurę czuć wyraźnie, ale i na niskich obrotach siły mu nie brak
ładą kombi jeździł będzieszSvenson pisze: albo na Cherokeezobaczymy
![]()
coś w tym styluMarek D. pisze:ładą kombi jeździł będzieszSvenson pisze: albo na Cherokeezobaczymy
![]()
wiem , ze 1.6 td z golfa nie robi rewelacyjnie w dziwcegornek pisze:a co sądzicie o silniku 1,6 TD z Audi 80 B3Czy to by był dobry silnik do nivy i jaką skrzynie by trzeba było zastosować...
Dziwne... nie mówisz o samym "d" czasem? 1.6td ma spory potencjał, wystarczy poczytać forum golfaSvenson pisze:wiem , ze 1.6 td z golfa nie robi rewelacyjnie w dziwcegornek pisze:a co sądzicie o silniku 1,6 TD z Audi 80 B3Czy to by był dobry silnik do nivy i jaką skrzynie by trzeba było zastosować...
jeździłem kumpla audicą 80 właśnie z tym silnikiem 1,6 TD. Jak turbina nie zaskakiwała to się jechało jak jettą z silnikiem 1,6 d. A jak turbina zaskoczyła w tym td to jak wystrzeliła do przodu to jak miałem 90 km/h na 3 biegu to w parę sekund miałem 150 km/hpoborcapodatkowy pisze:Dziwne... nie mówisz o samym "d" czasem? 1.6td ma spory potencjał, wystarczy poczytać forum golfaSvenson pisze:wiem , ze 1.6 td z golfa nie robi rewelacyjnie w dziwcegornek pisze:a co sądzicie o silniku 1,6 TD z Audi 80 B3Czy to by był dobry silnik do nivy i jaką skrzynie by trzeba było zastosować...
![]()
Były kiedyś duże fiaty z 1.6d od vw właśnie, skrzynia fiatowska plus dzwon pod diesla. Najlepiej było by znaleźć taki właśnie dzwon, choć to podobno rarytas![]()
Gornek, a może sprawdzonyzestaw - td od psa i skrzynia polonez diesel?
masa + dwa mosty + konkretna opona ...poborcapodatkowy pisze:Dziwne... nie mówisz o samym "d" czasem? 1.6td ma spory potencjał, wystarczy poczytać forum golfaSvenson pisze:wiem , ze 1.6 td z golfa nie robi rewelacyjnie w dziwcegornek pisze:a co sądzicie o silniku 1,6 TD z Audi 80 B3Czy to by był dobry silnik do nivy i jaką skrzynie by trzeba było zastosować...
![]()
Były kiedyś duże fiaty z 1.6d od vw właśnie, skrzynia fiatowska plus dzwon pod diesla. Najlepiej było by znaleźć taki właśnie dzwon, choć to podobno rarytas![]()
Gornek, a może sprawdzonyzestaw - td od psa i skrzynia polonez diesel?
Marek D. pisze:ładą kombi jeździł będzieszSvenson pisze: albo na Cherokeezobaczymy
![]()
tej pani możesz powiedzieć, że jest głupia pindaszary11 pisze:Marek D. pisze:ładą kombi jeździł będzieszSvenson pisze: albo na Cherokeezobaczymy
![]()
A to nie kombi???Mi w UM ładzine jako kombi zapisali bo pod inne kategorie nie pasowała dla pani (pozdrawiam) z okienka
może pinda , ale nie taka głupiaMarek D. pisze:tej pani możesz powiedzieć, że jest głupia pindaszary11 pisze:
A to nie kombi???Mi w UM ładzine jako kombi zapisali bo pod inne kategorie nie pasowała dla pani (pozdrawiam) z okienka
chyba CUPE rdzyMarek D. pisze:w sumie od razu cupe mogli klepnąć
bądźmy szczerzy ....KUPĘ po prostu KUPĘSvenson pisze:chyba CUPE rdzyMarek D. pisze:w sumie od razu cupe mogli klepnąć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości