Troche szerokie. W miescie to da rade i nawet na krawezniku, pewnie ....

Moderator: Albert_N
Rozumem a nie siłomPiotr_W pisze:jakby komuś przyszło do głowy zakładanie do nivy opon o szerokości 225 i jeszcze z jakimś konkretnym bieżnikiem to nie polecam
1. za pierwszym razem zerwałem szpilki tylnego koła
2. a za drugim hamulce nie wytrzymały - wyrwało całe mocowania szczęk
pzdr.
piotr
moze za dużo mocy w silniku albo za dużo rdzy w bębnachWojtek pisze:Rozumem a nie siłomPiotr_W pisze:jakby komuś przyszło do głowy zakładanie do nivy opon o szerokości 225 i jeszcze z jakimś konkretnym bieżnikiem to nie polecam
pzdr.
piotr
nic nie poradze upalam to na żywcaWojtek pisze:Rozumem a nie siłomPiotr_W pisze:jakby komuś przyszło do głowy zakładanie do nivy opon o szerokości 225 i jeszcze z jakimś konkretnym bieżnikiem to nie polecam
pzdr.
piotr
Piotr_W pisze:nic nie poradze upalam to na żywcaWojtek pisze:Rozumem a nie siłomPiotr_W pisze:jakby komuś przyszło do głowy zakładanie do nivy opon o szerokości 225 i jeszcze z jakimś konkretnym bieżnikiem to nie polecam
pzdr.
piotr
to juz taki wóz
Tak. ..., ale pytanie jest gdzie i jak p y c i s z w terenie, bo 215 to nawet wiecej niz standard w Samuraju.Sniper pisze:Piotr_W pisze:nic nie poradze upalam to na żywcaWojtek pisze: Rozumem a nie siłom
to juz taki wóz
Bez przesady.Nie jest aż tak źle ze słabością tego całego "osprzętu" i przy najmniej u mnie wytrzymuje on podobne obciażenia. Pyce już tym ponad 7 lat czasem ostro a czasem ostrzej, zawsze na oponach 215/75 i jeszcze nic z tego powodu nie klękło
W zasadzie, to nigdy nie slyszalem o takim stylu jazdy, i to obojetnie jakim autem terenowym, no ale ...Sniper pisze:Na czarnym to w zasadzie tylko ostra jazda - maksymalne przyspieszenia, predkości i mocne hamowania - bo prawie zawsze musze za kimś nadązyć lub nie mam czasu na spokojną ekonomiczną jazdę. Sam się dziwię że to auto wytrzymuje takie traktowaniebo w sumie to niezły bolid
a z moim stylem jazdy to nie ma lekko
![]()
Misiek Bielsko pisze:Po prostu cudnieSniper pisze:Parkach narodowych i krajobrazowych
Przemek wawa pisze:W zasadzie, to nigdy nie slyszalem o takim stylu jazdy, i to obojetnie jakim autem terenowym, no ale ...Sniper pisze:Na czarnym to w zasadzie tylko ostra jazda - maksymalne przyspieszenia, predkości i mocne hamowania - bo prawie zawsze musze za kimś nadązyć lub nie mam czasu na spokojną ekonomiczną jazdę. Sam się dziwię że to auto wytrzymuje takie traktowaniebo w sumie to niezły bolid
a z moim stylem jazdy to nie ma lekko
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości