Widać takie nie doczekują żywota na rynku wtórnyma na Allegro tylko nową taką można dostać, używki same krótkie.

mam w niedalekim sąsiedztwie dwie fabrycznie długie. Przynajmniej niedawno jeszcze były.
Moderator: Albert_N
Widać takie nie doczekują żywota na rynku wtórnyma na Allegro tylko nową taką można dostać, używki same krótkie.
Bez przesady...Da się Ładę kinetykiem ciągać, baaa Ładą dało sie Patrola kinetykiem szarpać i to skutecznie...ale trzeba przejrzeć stan zaczepów-przednie nawet fabryczne dają radę, by miały lżej mozna zapinać krótką taśmę za obydwa i dopiero kinetyk, tylne trzeba modzić bo te okolice gnić lubią...Ja miałem z tyłu pociągnięty kształtownik do poprzecznego wzmocnienia i do tego kształtownika solidne ucho. No i kierownika z głową, a nie takiego co tylko but i but...wieprzowina pisze:najwyżej kawałekkocureq pisze:Najwyżej COŚ się z tego błota wyklei, choćby kawałek Nivywieprzowina pisze:uuuu świetny pomysł, zwłaszcza dla niwki 20 letniej![]()
przetestowane - było kiedyś nawet w galerii zdjęcie.
Już montaż wyciągarki to mocno kontrowersyjny pomysł, raczej dla wysoce świadomych użytkowników.
Parę lat temu ciągnąłem wyciągarką ze swojego auta niespecjalnie wtopioną nivkę. Nawet nie zdążyła specjalnie drgnąć w tym błocie jak się dłuższa zrobiła
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=15&t=19572GENDOR pisze:A testował kto coś tego typu?
http://allegro.pl/wyciagarka-linowa-poz ... 02926.html
W sumie w ciągu roku zakopałem się raz, bo żaden ze mnie extrem i wyciągarka jest mi w 99% zbędna, ale gdyby jednak daleko było po ten traktor...
Jestem laikiem i to początkującym, więc proszę nie śmiać się z pomysłu, a przynajmniej głośno
Svenson - twoje kawalerskie - paczka doszłaSvenson pisze:hilift - trapy - łopata
i nie ma bata
Marek D. pisze:
Svenson - twoje kawalerskie - paczka doszła
No, wykrakałem. Pojechałem wczoraj na przełaj z kumplem patrolem.kocureq pisze:Najwyżej COŚ się z tego błota wyklei, choćby kawałek Nivywieprzowina pisze:uuuu świetny pomysł, zwłaszcza dla niwki 20 letniej
Ja się niedługo muszę zacząć bawić, bo ruda się dobrała do mocowanie sprężyny z przodu.kocureq pisze:Ktoś się bawił w robienie?
Co do wyciągarki którą podałeś to wydaje mi się, że i na Allegro są one dostępne za podobne pieniądze jak ta moja....cerber67 pisze: z deklarowanym uciągiem też trzeba uważać. Żółty Człowiek wpisze w kartę produktu to, co mu Biały Człowiek każe.
Daj ty se na wstrzymanie, z taką wyciągarką do NIVY.górni$ pisze:Odgrzewamy kotleta
Jakie są uzasadnione przesłanki, które powinny zrazić mnie do zakupu ATVowskiej wyciągarki?
Jasne, udźwig-wiadomo. Ale przecież mamy zblocze jedno, potem drugie...
Nie krzyczeć, wytłumaczyć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość