Blokada mostu - samoblock
Moderator: Albert_N
Re: Blokada mostu - samoblock
dobry tokarz rysunek techniczny i gotowe ale szybko się mówi. Gorzej w praktyce
pewnie jakby to było możliwe (opłacalne) to już by ktoś tak robił
Dokładnie a zwłaszcza u Ruskich by to juz dawno zrobili ...
- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
myślę podobniejak bobo i Svenson...
jest takie powiedzenie rosyjskie .. .. за чем изобретать велосипед .. czyli po co dokonywać wynalazku roweru (koła).. w bezpośrednim tłumaczeniu.
Trzeba stosowac sprawdzone i gotowe rozwiązania, a jesli coś przyszło do głowy zamaist eksperymentować poszukać w google, kto już to robił i czym się zakończyło ...
edycja ze względu na literówki, aż kłują w oczy nie mogłem tego tak zostawić
jest takie powiedzenie rosyjskie .. .. за чем изобретать велосипед .. czyli po co dokonywać wynalazku roweru (koła).. w bezpośrednim tłumaczeniu.
Trzeba stosowac sprawdzone i gotowe rozwiązania, a jesli coś przyszło do głowy zamaist eksperymentować poszukać w google, kto już to robił i czym się zakończyło ...

edycja ze względu na literówki, aż kłują w oczy nie mogłem tego tak zostawić

Ostatnio zmieniony wt lut 09, 2010 4:58 pm przez kb-autostyle, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżdżę na felgach kutych SLIK i dziur się nie boję. Offroadu też nie. Polecam.
dokładnie my sie zastanawiamy jak by to było wsadzić mosty z M-461 lub uaza do nivy , a ruscy juz robią zloty takich zmot 

- poborcapodatkowy
Mosty z Honka doszły ostatnioSvenson pisze:dokładnie my sie zastanawiamy jak by to było wsadzić mosty z M-461 lub uaza do nivy , a ruscy juz robią zloty takich zmot

Pajero Sport 3.0 V6 '00 - było
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
A tak zapomniałempoborcapodatkowy pisze:Mosty z Honka doszły ostatnioSvenson pisze:dokładnie my sie zastanawiamy jak by to było wsadzić mosty z M-461 lub uaza do nivy , a ruscy juz robią zloty takich zmot

Jeszcze Honker

Ruscy szaleją we wszystkich dziedzinach

-
- jestem tu nowy...
zastanawiam sie tylko dlaczego seryjnie nie ma blokady tylnego mostu, 

Bo nie zamontowali 

- bartekbp01
-
Trzeba zarejestrować nasze forum jako organizacje rządową i wystosować do rosji oficjalny protest i wtedy jest szansa że zareagują tak jak toyota wycofają z rynku 1000 000 niv i naprawią to fabryczne niedopatrzenie na swój koszt...
A jak się nie zastosują to zagrozimy że przestaniemy tankować gazem nasze nivy a wtedy ich gospodarka padnie

A jak się nie zastosują to zagrozimy że przestaniemy tankować gazem nasze nivy a wtedy ich gospodarka padnie

JEST WOJNA-SĄ STRATY była NIVdzięcznica 1.6 91r==>Granda Viertara 2,0HDi
CHREATIW TECHNOLOŻI
CHREATIW TECHNOLOŻI

Kolejki "na granicy" pol-ru kończyły by się pod Berlinem 

Nie ma blokadki bo to samochód motywacyjny do główkowania i działania 

We have absolutely no idea what the pimptastic gentleman in the video is saying, so apologies if he's discussing his puppy-skinning business or the best way to defraud pensioners. Any translations gratefully accepted..

NU PANY - ZAKAZAŁEM blokadę, pod koniec przyszłego tygodnia powinienem już ją mieć u siebie. Jak tylko będę miał chwilkę biorę się za montaż. Z tego co czytałem wrażenia z jazdy z taka blokada są nieporównywalnę. Na razie wziełem sam tył, ale jak będzie OK to pomyślę nad przodem.
- silverstone
-
- Marek D.
-
Maksiu - rybeńko kochana - daj jakiś namiar na pw coby te cudo oblukać przed montarzemmaxx10 pisze:NU PANY - ZAKAZAŁEM blokadę, pod koniec przyszłego tygodnia powinienem już ją mieć u siebie. Jak tylko będę miał chwilkę biorę się za montaż. Z tego co czytałem wrażenia z jazdy z taka blokada są nieporównywalnę. Na razie wziełem sam tył, ale jak będzie OK to pomyślę nad przodem.

maxx10 pisze:NU PANY - ZAKAZAŁEM blokadę, pod koniec przyszłego tygodnia powinienem już ją mieć u siebie. Jak tylko będę miał chwilkę biorę się za montaż. Z tego co czytałem wrażenia z jazdy z taka blokada są nieporównywalnę. Na razie wziełem sam tył, ale jak będzie OK to pomyślę nad przodem.
..kolega zrobi jakie fotki przed i po co by sie pochwalic...
Chetnych pewnie bedzie na pęczki

glizda
Sądze ze nawet więcejglizda pisze:
..kolega zrobi jakie fotki przed i po co by sie pochwalic...
Chetnych pewnie bedzie na pęczki

mnie cena interesuje tego cacka