Muszę również wywiercić dziurę aby woda miała którędy schodzić jak napada lub wleje się pedałami.
Moderator: Albert_N
Tresor pisze:A widzisz kolego, czy mówimy o tej kratce, ona sobie lata niezamontowana![]()
, czy gdzieś tam jest jeszcze jakaś?
Tam ma być duży plastikowy chwyt powietrzaTresor pisze:Tak było odkąd ja kupiłem, na dworze właśnie leje jutro to naprawię![]()
Dzięki za pomoc
Tak właśnie miałem na myśli tą kratkę i dziurę która schowana u Ciebie na foto jest pod wężem....tylko ona powinna być na dole....a zresztą koledzy już oświecili Cie o zaistniałych brakachTresor pisze:A widzisz kolego, czy mówimy o tej kratce, ona sobie lata niezamontowana![]()
a dmuchać bedzie tylko powietrze z komory silnika ( oczywiście lodowatesilverstone pisze:Tak właśnie miałem na myśli tą kratkę i dziurę która schowana u Ciebie na foto jest pod wężem....tylko ona powinna być na dole....a zresztą koledzy już oświecili Cie o zaistniałych brakachTresor pisze:A widzisz kolego, czy mówimy o tej kratce, ona sobie lata niezamontowana![]()
![]()
Tak na szybko to naklej na maskę w miejscu kratki kawałek folii samoprzylepnej albo zaspawaj![]()
![]()
Przestanie cieknąć do środka
Ale sucheSvenson pisze: a dmuchać bedzie tylko powietrze z komory silnika ( oczywiście lodowate)
nie masz wlotu tylko garba ( zeby zmiescił sie kolektor ssacy i zeby maske zamknac )Tresor pisze:Są takie oryginalne? Juz mam jeden wlot powietrza na masce jak zapodam 2 będzie zalatywało wiejskim tuningiem![]()
Ale w końcu ona ma jeździć a nie wyglądać...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości