Moją chyba trzeba rozłożyć

Moderator: Albert_N
Coś tam u mnie chyba leży... popatrzęgórni$ pisze:W temacie tylnej kanapy-nie chce się może ktoś pozbyć klamki zamykającej oparcie razem z tą wywyniętą blaszką przykręconą do oparcia?
zamienie na foteleW temacie tylnej kanapy-nie chce się może ktoś pozbyć klamki zamykającej oparcie razem z tą wywyniętą blaszką przykręconą do oparcia?
zmień chłodnicę .... pomierz calówką i znajdź największa jaka się zmieści, daj zbiornik wyrównawczy z czujką poziomu płynu, pomyśl nad wiatrakami.Wojt@s pisze:Czarny scenariusz trwa:
- buda do dokończenia, kwity są,
- lift 2 cale , oryginalny zestaw amorków 4 szt olejowe IRONMAN, 4 szt sprezyn IRONMAN
- koła nowe Kumho KL-71 205/80R16
- silnik gotowy do swapu 1.9D XUD9A, została miska do przespawania, przebieg silnika ok 120 tys ( nowy rozrząd,uszczelniacze, termostat, paski,sprzęgło, regulacja zaworów i mnóstwo innych rzeczy )
- skrzynia poldek, po przeglądzie ( zalać olejem )
- ogólnie mnóstwo elementów na gotowo , wypiaskowanych, wyproszkowanych, parę kartonów nowych części, wszystko leżało w ogrzewanym garażu
- wały napędowe z nowymi krzyżakami przedni i tylny
- chłodnica wody do 1.6 na gaźniku
- korektor hamowani nowy
- drzwi/klapa tył/maska przód
- zbiornik paliwa
- drążek stabilizatora wraz z nowymi gumami i obejmami
Masz już ? Dzisiaj natknąłem się na takową....wycior_2007 pisze:Przyjmę, przygarnę, zakupię podporę skrzyni wraz poduszką do piątki.
Temat aktualny ? Właśnie takich szukam...górni$ pisze:Trochę przybyło nowych na forumie, może popchnę komuś fotele do Nivy?
Jeszcze rok temu towar mocno deficytowy, a teraz mam je wywalić...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość