Okazja (?) na kupno Nivy.
Moderator: Albert_N
Okazja (?) na kupno Nivy.
Witam.
Dostałem dzisiaj takie info : jest okazja na kupno Nivy. Pojemność 1,7 na jednopunktowym wtrysku. Mechanicznie wszystko gra. Blokada działa. Napędy działają . Lakierniczo jedynie dolne profile delikatnie łapią korozję.
Wszystkie te informacje otrzymałem od gościa który prowadzi swój zakład mechaniczny. Powiedział mi że jeździł tym sprzętem i nie ma do niego zastrzeżeń . Auto nie jest jego tylko jakiejś osoby do której mnie zaprowadzi w zamian za banknot 100 złotowy ode mnie.
Cena jaką ta osoba chce za Lade to 1 500 zł.
Co myślicie, czy warto się w to pchać ?
Wiem, że nie ma zdjęć ani większej ilości konkretów i aby realnie ocenić sytuacje to trzeba by było wsiąść do niej i ruszyć z miejsca.
Jak byście ocenili taką sytuacje ? Czy okazja czy nie ?
Dostałem dzisiaj takie info : jest okazja na kupno Nivy. Pojemność 1,7 na jednopunktowym wtrysku. Mechanicznie wszystko gra. Blokada działa. Napędy działają . Lakierniczo jedynie dolne profile delikatnie łapią korozję.
Wszystkie te informacje otrzymałem od gościa który prowadzi swój zakład mechaniczny. Powiedział mi że jeździł tym sprzętem i nie ma do niego zastrzeżeń . Auto nie jest jego tylko jakiejś osoby do której mnie zaprowadzi w zamian za banknot 100 złotowy ode mnie.
Cena jaką ta osoba chce za Lade to 1 500 zł.
Co myślicie, czy warto się w to pchać ?
Wiem, że nie ma zdjęć ani większej ilości konkretów i aby realnie ocenić sytuacje to trzeba by było wsiąść do niej i ruszyć z miejsca.
Jak byście ocenili taką sytuacje ? Czy okazja czy nie ?
Re: Okazja (?) na kupno Nivy.
1.500 zł?? Podchodź to tego jak pies do jeża. Tzn. bardzo ostrożnie.
Niva `88 1.6 zagazowana
Będziesz miał na części ., jal kupisz dobrą Nive, 1500 to na złomie płacą.A od mechanika z daleka.
Ja znam taką 2005r. za chyba 10 tys.zł.
W/g mnie na kiepskie części.
W/g właściciela malina do lekkich poprawek.
Więc widzisz,te same słowa mogą mieć dla różnych ludzi odmienne znaczenie.
A już delikatne łapanie korozji.................
A swoją drogą rzeczywiście mechanik nietypowy.
W/g mnie na kiepskie części.
W/g właściciela malina do lekkich poprawek.
Więc widzisz,te same słowa mogą mieć dla różnych ludzi odmienne znaczenie.
A już delikatne łapanie korozji.................

A swoją drogą rzeczywiście mechanik nietypowy.
A gdzie to takie promocje w naszym kraju robią?
Podkarpacie
Zdecydowałem, że odpuszczam temat. Dwa tygodnie temu zakupiłem już Nive i jednak w nią będę powoli inwestować.

Zdecydowałem, że odpuszczam temat. Dwa tygodnie temu zakupiłem już Nive i jednak w nią będę powoli inwestować.
no pacz, a ja moją '79/'89 myślę za 1200zł puścić do ludzi...
A tam zaraz kryptoogłoszenie
A tam zaraz kryptoogłoszenie

W 160 3,3 TD (wyprawowy)
była niwka (i uaz, i aro też )
była niwka (i uaz, i aro też )