warsztat Wrocław i okolice
Moderator: Albert_N
warsztat Wrocław i okolice
Cze!
jestem świeżakiem, Niva 1.7i, rocznik 2004. Problem z jedynką i dwójką, sprzęgło łapie tuż przy podłodze. Potrzebuję zaufanego warsztatu Wrocław i okolice do napraw bieżących i przygotowania do przeglądu I'2024
jestem świeżakiem, Niva 1.7i, rocznik 2004. Problem z jedynką i dwójką, sprzęgło łapie tuż przy podłodze. Potrzebuję zaufanego warsztatu Wrocław i okolice do napraw bieżących i przygotowania do przeglądu I'2024
Re: warsztat Wrocław i okolice
Tanio i terminowo nie jest, ale jakosc Tiptop. Darek na Wilczej. Obok hurtowni Deko
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Terminy w styczniu. Nawet mi zabronił zawłóczyć tam Toyotę przed końcem roku. A mam tam własne miejsca parkingowe

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
No i pierwsza faktura może podwoić wartość nivy.
Nie moze, a podwoi. To pewnik 

Moze dlatego, ze mu estetyke zaburza?

Z latwoscia 

To wszystko zależy od tego jak wysoko ceni sobie Nivę posiadacz. Bo jak rynkowo, to używałbym zwielokrotnić, wtedy na pewno nie będzie wprowadzać w błąd

tel. 504126172
tel. 504126172
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
A ten jest wybitnie pierdolnięty w kilka miejsc. Jeszcze mu się chce.
tel. 504126172
tel. 504126172
- goralski
-
- Kontaktowanie:
To trochę bardziej skomplikowany temat. Są ludzie, którym się chce i potrafią, ale nie dla wszystkich (kasa, czas). Sama uczciwa diagnoza może chwilę potrwać a bez przyjaznych sklepów ciężko jest coś obtanić lub przyspieszyć (np często dobry efekt daje podmianka jakiejś części, większość dostawców się na to nie zgadza i na końcu obciąża się klienta, chociaż akurat okazało się, że nie sterownik a coś innego umarło a wszystkie kompy, cany, obdki i diagnozy stawiały na sterownik.
Sprzęty coraz trudniejsze w uczciwej diagnozie są, ASO leci wg zasady - wszystko nowe, co (oprócz kosztów) też nie do końca jest złą opcją (np przy okazji zjechane go sprzęgła nie dochodzą, czy zamach jest porysowany nadto czy nie i dają nowy, bo na końcu muszą dać gwarancję. Wiejski mechanik oceni, zgadnie, zapyta o decyzję i zrobi jak klient chce (tanio) a potem się będzie bronił, że przecież klient tak chciał.
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
No, nie bez znaczenia jest też troszkę to że trzymamy zakładnika...
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
- Marek D.
-
cała strona strona wisów pięciogwiazdkowych generałów
samego fengshui powinno wystarczyć żeby ta niwka lewitować zaczęła
chłopie wózek ma 20 lat a to wiek w którym menadzment średniego szczebla kochanki wymienia a co dopiero samochody
\chcesz przygody za średnią kasę
znajdź dziuplę gdzie młodzieżówka kanał udostępni i zaprzyjaźnij się z nimi. inaczej polegniesz bo dziś dobry mechanik za godzinę liczy sobie lepiej niż dentysta 

chłopie wózek ma 20 lat a to wiek w którym menadzment średniego szczebla kochanki wymienia a co dopiero samochody

\chcesz przygody za średnią kasę

Pracowałem w aso naście lat , w innych warsztatach też się uzbiera , teraz jest trochę gorzej bo ten co się zna i naprawia dobrze jest w cenie i terminy odległe , paproków ci u nas pod dostatkiem co przysłowiową wyminę płynu w kierunkowskazach potrafią spitolić na maxa . Kole mnie jest serwis , a w zasadzie był przez ponad 50lat , miał autoryzację przez prawie 40lat , teraz idzie pod młotek , pracowałem tam , wnukowie zrobili rozperduchę i firma padła w ciągu 5lat. Swego czasu naprawiałem w domu ale się wyleczyłem człek nie maił czasu dla siebie i życia prywatnego .
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
- Marek D.
-
mati poopowiadaj mi o tej akcji serisowej nawary
bom w 4 lata na jednej natłukł 140kkm i mi ją matiz zdelejtował a na drugiej mam cirka dziś też coś koło tego zrobione i obie z mocznikiem głupiały. Ostatnio miły pan z aserwisu mi ją oddał po przeglądzie i patrząc w podłogę powiedział że problem naprawili definitywnie ... 7 czy 8 bak paliwa i zero ubytku pod niebieskim korkiem 

od akcji zrobiłem może ze 30km , naleje tego ad pod korek i zobaczę czy coś się dzieje , przed akcją brała 1l na 1000km , ala ja na 60l ropska robiłem ok 800km
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
- goralski
-
- Kontaktowanie:
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
tak wiem że jest coś popsute , tylko nikt nie wie co i nie chcę się podjąć naprawy
https://zapodaj.net/plik-DJOclzBR1a
byłem na roztoczu na mamutach -->>> 360km , tam zrobiliśmy trochę ze 100km w mixie on/off road jak nic i powrót 360km , rezerwa zapala się jak zostaje paliwa na około 140km , a zapaliła mi się w okolicach Piotrkowa Tr. LBL za mną jeździł i jeszcze ktoś ale już nie pamiętam

byłem na roztoczu na mamutach -->>> 360km , tam zrobiliśmy trochę ze 100km w mixie on/off road jak nic i powrót 360km , rezerwa zapala się jak zostaje paliwa na około 140km , a zapaliła mi się w okolicach Piotrkowa Tr. LBL za mną jeździł i jeszcze ktoś ale już nie pamiętam
Ostatnio zmieniony czw gru 14, 2023 8:13 pm przez Marci, łącznie zmieniany 1 raz.
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Na Mamutach to stała przypadłość... z tym "nie pamiętam"

Zbowid