pomijając wymianę obu tarcz i kompletu klocków, bo wcale nie jestem przekonany, że to pomoże

Moderator: Albert_N
Krisi czuje sie urazonytakk se czytam i wy to macie problemy porównywalne do aut terenowych.....bez obrazy.....ja uważam niwe za pseudo terenowke i te wasze froblemy to też pseudo problemy
Zawód wyuczony - programista (w trakcie dyplomu)krisi pisze: facet ty jesteś mechanik czy ci..pa![]()
Przyglądnółem się np. patrolowi w akcji z zewnątrz i wewnątrz i też tak uważam, ale że studia wchłaniają całą moją gotówkę jak gombeczka to stać mnie tylko na taką "pseudo terenówkę"krisi pisze: ja uważam niwe za pseudo terenowke i te wasze froblemy to też pseudo problemy
i to jest odpowiedź konkret - tak to byśmy się rozpisywali na 20 postów ...krisi pisze: a co do klocków /.../.
to mi jeszcze napisz jak to gówno rozpoznać, że się nie nada, bo zawsze kupuje jako "oryginalne" i zawsze coś się spie..... (albo pękają, albo wyją)krisi pisze: (prywaciaże tak robią bo taniej)
Moment bo już nie kumam, to klocki mają powierzchną dotykać do tarcz czy mieć, tak np z 1mm odstępuWiher pisze: -piszczenie jak niedawno zauwazono moze wynikac z luzu na szczekach.. ktos poroponowal podkladki z dowolnego materialu oki!
połamane łatwo wykryć - wyją bardzo głośno przy wciśnięciu hamulca ...Wiher pisze: -piszczeni moze wynika znacznie czescniej z POLAMANYCH klockow.. prawda jest taka ze ruskie klocki lamia sie przy przegrzaniu- a przednie cylinderki lubia sie zatrzec (szczegolnie jak sie nie ma gumowych oslonek) i wtedy mamy garznie na maxa- ja tak stracilem 1,5 kompletu kolckow...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości