dlaczego ??
Moderator: Albert_N
dlaczego ??
powiedzcie mi dlaczego ja nigdy nie widzialm mega zmotanej(jesli sa prosze o zdjecia) nivy
podniesionej z wielkimi oponami itp auto generalnie ma wszystko blokady sprezyny cene tez nie najgorsza bede wdzieczny jak ktos mi to wytlumaczy a moze poprostu jakos slabo patrze
podniesionej z wielkimi oponami itp auto generalnie ma wszystko blokady sprezyny cene tez nie najgorsza bede wdzieczny jak ktos mi to wytlumaczy a moze poprostu jakos slabo patrze
(Pa)Trol 3,3 D 

- Michał...G
-
o taka coprawda była ona juz w innych postach ale prosze bardzo: http://www.rajdy4x4.pl/samochody/niwa/michal/
gg7764250
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
Re: dlaczego ??
Za przeproszeniem jakie blokady? Centralnego dyfra raczej tylko...,jakby jej nie miala,to by byla taka smieszna jak vw golf country.lysy pisze: auto generalnie ma wszystko blokady

-
- jestem tu nowy...
Nie wiem ?!! Ale głowny problem oprócz braku ramy to konstrukcja przedniego zawieszenia , która bardzo utrudnia jakiekolwiek próby podnoszenia niwiastej. A te zmotane powstały przez dodanie ramy i całkowitą zmianę podwozia tylko poco tyle roboty, to już nie niwa Jak ktoś chce podnosić samochód do nieba to niech zakupi sobie coś odpowiedniego co ma ramę i o wiele lepiej się do tego nadaje. Wyjdzie to napewno taniej. Niwiasta do ekstremu nie pasuje
i żadne przeróbki w granicach rozsądku tego nie zmienią. Jest samochód którego kupno i utrzymanie niewiele kosztuje, a w terenie też trochę potraf
i to ile zależy tylko od siedzącego za kółkiem.