zamierzam kupic niviasta
Moderator: Albert_N
zamierzam kupic niviasta
znalazłem nivkę z silnikiem peugeota 1.9D, klatką bezp, fotele kubełkowe, pasy schrot, amorki bilstein, zawieszenie od mercedesa gr(?) (hamulce, piasty też) koła od vitary
co o tym sądzicie? czy będzie jeżdziła jakoś?
co o tym sądzicie? czy będzie jeżdziła jakoś?
-
- Damian21214
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Niviasta swoje zalety jak i wady ma. Zdziwisz się jak daleko nią można zajechać i również się zdziwisz jak np. klamka zostanie ci w ręce
.
Nie ma co się porównywac do LR Tomcat, albo Mercedesów G czy też wydumek z mistrzostw, ale na dobrych oponach (a i na kiepskich też
) przy odrobinie pomyślunku można wiele zdziałać
. Jedynie czego Niviasta się boi to kamole
( tzw Rolling Stonsy - coś na ten temat wiem )Tego wachacze, drążki tylnego mostu, progi nie wytrzymują ( ale można to wszystko wzmocnić). Pozdrawiam ATON

Nie ma co się porównywac do LR Tomcat, albo Mercedesów G czy też wydumek z mistrzostw, ale na dobrych oponach (a i na kiepskich też

Nivką też można
Mam do opchnieciaprzerobioną nivkę córki. Jak chcesz zobaczyć to www.terenowiec.com.pl Piknik Terenowy 2002 galeria 11-reklama
Mikołaj to pisze bzdury

Mikołaj to pisze bzdury

-
niwka HellI jest zajebista. Nawet po drzewach jeździ- poprostu pełen wypasHella_ pisze:Mam do opchnieciaprzerobioną nivkę córki. Jak chcesz zobaczyć to www.terenowiec.com.pl Piknik Terenowy 2002 galeria 11-reklama![]()
Mikołaj to pisze bzdury

Sprostowanie - jest to autko mojej córci , prezent na 18-stkę , czasami pożycza mnie. To ona walneła baobaba w Górach SowichwojtasM461 pisze:niwka HellI jest zajebista. Nawet po drzewach jeździ- poprostu pełen wypasHella_ pisze:Mam do opchnieciaprzerobioną nivkę córki. Jak chcesz zobaczyć to www.terenowiec.com.pl Piknik Terenowy 2002 galeria 11-reklama![]()
Mikołaj to pisze bzdury
Hella, dałem ci płytkę ze zdjęciami z picniku 2003, a ty prezentujesz z 2002 wstydź się...Hella_ pisze:Mam do opchnieciaprzerobioną nivkę córki. Jak chcesz zobaczyć to www.terenowiec.com.pl Piknik Terenowy 2002 galeria 11-reklama![]()

Czysta dusza, silna ręka.
Pamiętaj, żelazo nie klęka!!! V8
Pamiętaj, żelazo nie klęka!!! V8

-
Hella, a może nie podobał jej sie taki prezent i dlatego celowała w baobabaHella_ pisze:Sprostowanie - jest to autko mojej córci , prezent na 18-stkę , czasami pożycza mnie. To ona walneła baobaba w Górach SowichwojtasM461 pisze:niwka HellI jest zajebista. Nawet po drzewach jeździ- poprostu pełen wypasHella_ pisze:Mam do opchnieciaprzerobioną nivkę córki. Jak chcesz zobaczyć to www.terenowiec.com.pl Piknik Terenowy 2002 galeria 11-reklama![]()
Mikołaj to pisze bzdury