Łada Niva 1.7i instrukcja w jęz. polskim
Moderator: Albert_N
Łada Niva 1.7i instrukcja w jęz. polskim
Witam!
Jestem nowym posiadaczem Łady Nivy 1.7i z 1997 roku, i w zwiazku z czym, mam pytanie czy posiada ktoś instukcję do Nivy 1.7 ale po polsku, a takę ksiązkę napraw - w jęz. polskim. Jeśli tak to bardzo bym proslił o pomoc. Dziękuję.
Jestem nowym posiadaczem Łady Nivy 1.7i z 1997 roku, i w zwiazku z czym, mam pytanie czy posiada ktoś instukcję do Nivy 1.7 ale po polsku, a takę ksiązkę napraw - w jęz. polskim. Jeśli tak to bardzo bym proslił o pomoc. Dziękuję.
Re: Łada Niva 1.7i instrukcja w jęz. polskim
mam ale tylko instrukcję obsługi waz 21214 kupiłem ją na www.samter.poznet.pl gdybyś chciał to moża zrobić ksero i wysłać do ciebie bądź zeskanować. Możesz także poszukać na stronce: http://autolada.hg.pl/index_n.htmlmariush pisze:Witam!
Tomaszpi
Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było
)
Teraz Kia Sportage
Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było

Teraz Kia Sportage
Z tej stronki : http://autolada.hg.pl/index_n.html mam materiały, ale instrukcja jest w jez. angielskim, ja poszukuję w języku polskim instrukcji obsługi i innych materiałów, więc jeśli ktos posiada w jęz. polskim instrukcje , to prosze forumowiczów o udostępnienie. Dziękuję. Pozdrawiam.
- silverstone
-
- bartekbp01
-
- silverstone
-
nie fermence silverstone, ale patrz
"Witam!
Jestem nowym posiadaczem Łady Nivy 1.7i z 1997 roku, i w zwiazku z czym, mam pytanie czy posiada ktoś instukcję do Nivy 1.7 ale po polsku, a takę ksiązkę napraw - w jęz. polskim. Jeśli tak to bardzo bym proslił o pomoc. Dziękuję."
powtarzam - mam nive 1.7i monowtrysk z 97 roku i do niej poszukuję instrukcji w języku polskim. Dziekuję tym którzy chcą pomóc i pomagaja początkującym.
PS/: A tak wogóle to jest taka książka - instrukcja do łady nivy 1.7i w języku polskim?
"Witam!
Jestem nowym posiadaczem Łady Nivy 1.7i z 1997 roku, i w zwiazku z czym, mam pytanie czy posiada ktoś instukcję do Nivy 1.7 ale po polsku, a takę ksiązkę napraw - w jęz. polskim. Jeśli tak to bardzo bym proslił o pomoc. Dziękuję."
powtarzam - mam nive 1.7i monowtrysk z 97 roku i do niej poszukuję instrukcji w języku polskim. Dziekuję tym którzy chcą pomóc i pomagaja początkującym.
PS/: A tak wogóle to jest taka książka - instrukcja do łady nivy 1.7i w języku polskim?
- silverstone
-
- silverstone
-
Ja widzę k.mać. a Ty masz chyba problem z rozumnym czytaniem.Na cytowane wcześniej pytanie odpowiedziałem, podając gdzie jest instrukcja, a Tobie coś nie teges. Może zazdrościsz że kolega dzięki mej światłej wypowiedzi znalazł to czego szukał i się pienisz 
Wystąpień na forum nie zaczynaj od obrażania ludzi.
Podpadłeś.
Pozdrawiam ozięble

Wystąpień na forum nie zaczynaj od obrażania ludzi.
Podpadłeś.
Pozdrawiam ozięble
1,6 '92, 1,7i '98.....