Inne siedzenia do Nivy
Moderator: Albert_N
Inne siedzenia do Nivy
Witam wszystkich.
Czy orientujecie sie jakie siedzenia mozna założyc do Łady, tak żeby nie było trzeba nic spawac i zmieniac tych szyn w podłodze. Kupiłem Łade z troche poniszczonymi siedzeniami i chciałbym je wymienic na inne z innego autka. Pozdrawiam
Czy orientujecie sie jakie siedzenia mozna założyc do Łady, tak żeby nie było trzeba nic spawac i zmieniac tych szyn w podłodze. Kupiłem Łade z troche poniszczonymi siedzeniami i chciałbym je wymienic na inne z innego autka. Pozdrawiam
Mitsubishi Pajero 2,5 TD Intercooler 
Łada Niva 1,6 do 2009 RIP n

- bartekbp01
-
ja mam od opla calibry i są naprawde super-mają pełną regulacje czyli też sa podnoszone co u mnie jest priorytetem gdyż ja mam 198cm a moja lepsza połowica 158cm i normalnie nie mogła by prowadzić nivki.Co do montażu to obawiam się ze bez palnika nie za dużo podziałasz , a poza tym to ten temat przewijał się już kilka razy nawet nie dawno , więc poszukaj

JEST WOJNA-SĄ STRATY była NIVdzięcznica 1.6 91r==>Granda Viertara 2,0HDi
CHREATIW TECHNOLOŻI
CHREATIW TECHNOLOŻI

- silverstone
-
Od malucha tez mam - poprzednia moja terenówka to własnie był maluch
- ale te siedzenia tez sie juz zużyły, mam fajne siedzenia od polówki tylko trzeba spawac. Poszukam cos bez spawania.
Co do fotela to moją nivką tylko ja jezdze bo żona to woli bardziej szosowy samochód.
Szukałem o fotelach na forum ale dobrze wiecie jak działa to szukanie
, a pozatym tematy często zaczynają sie od wymiany opon a konczą np. na car audio w nivie, takwięc szybciej jest się spytac. Przynajmniej jakis nowy poscik sie na forum pojawia. 

Co do fotela to moją nivką tylko ja jezdze bo żona to woli bardziej szosowy samochód.
Szukałem o fotelach na forum ale dobrze wiecie jak działa to szukanie

Mitsubishi Pajero 2,5 TD Intercooler 

- paranoic_killer
Od samary nie polecam- bo miałem samarę- strasznie łamliwe były te fotele. Natomiast miałem (w uazie co prawda) stare fiatowskie(przed 125p MR). Bardzo wygodne i solidne i chyba powinny pasować bez spawania.Janek 44 pisze:@suinam
Poszukaj sobie siedzeń od samarki 2-wu drzwiowej, może będą pasować.
Żółw się rusza...
był XJ 2.5 + LPG + 30" MT + 2"
jest JK 3.8 + 33" + snorkel...
był XJ 2.5 + LPG + 30" MT + 2"
jest JK 3.8 + 33" + snorkel...
- bartekbp01
-
problem z takimi fotelami jest taki że my poruszamy się autami typu : SPORT-COUPE i musimy mieć siedzenia składane aby wkładać zakupy na kanapę tylnąparanoic_killer pisze:
Od samary nie polecam- bo miałem samarę- strasznie łamliwe były te fotele. Natomiast miałem (w uazie co prawda) stare fiatowskie(przed 125p MR). Bardzo wygodne i solidne i chyba powinny pasować bez spawania.

JEST WOJNA-SĄ STRATY była NIVdzięcznica 1.6 91r==>Granda Viertara 2,0HDi
CHREATIW TECHNOLOŻI
CHREATIW TECHNOLOŻI

- paranoic_killer
- bartekbp01
-
- bartekbp01
-
- Juhas19
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ja spotkałem się ( co prawda w UAZie, a nie w Nivie) z siedzeniami od forda granady. Mi były bardzo wygodne. 

www.juhas.cba.pl - sam się w to bawię i jest super!!!
- galeziat
-
- Kontaktowanie:
Ja mam wymontowane siedzenie przednie pasażera, a przy kierownicy jest fotel z opla, zepsuty, więc się nie składa.bartekbp01 pisze: problem z takimi fotelami jest taki że my poruszamy się autami typu : SPORT-COUPE i musimy mieć siedzenia składane aby wkładać zakupy na kanapę tylną![]()
Łajka i Łada są nie do zdarcia
http://www.sosnowymlodnik.webpark.pl
http://www.sosnowymlodnik.webpark.pl