Moderator: Albert_N
w końcu teraz wiadomo na co wydaje sie te 40 tysi za nowa niveMroczny pisze:no już już
ręce na kołderkę
zgadza sie - to jest toKrzysiek-74 pisze:A ja powienienem jeszcze gdzieś mieć kilka twoich fotek Bart03.
Zdjęcie NIVY i zaznaczone czerwonym kółkiem nadkola i strzałki: " tu podcięte". Felgi z UAZ-a, jeśli mnie Alzheimer nie atakuje
![]()
Jakieś zdjęcia z hałdy górniczej, czy coś![]()
Nawet na forum kiedyś widziałemBart03 pisze:zgadza sie - to jest toKrzysiek-74 pisze:A ja powienienem jeszcze gdzieś mieć kilka twoich fotek Bart03.
Zdjęcie NIVY i zaznaczone czerwonym kółkiem nadkola i strzałki: " tu podcięte". Felgi z UAZ-a, jeśli mnie Alzheimer nie atakuje
![]()
Pierwszą jaskółkę, odnalazłem. Nie bez problemów, ale jestBart03 pisze:zgadza sie - to jest toKrzysiek-74 pisze:A ja powienienem jeszcze gdzieś mieć kilka twoich fotek Bart03.
![]()
aż boje się pomyśleć jakie masz następneBart03 pisze:![]()
![]()
![]()
tak patrze i musze powiedziec ze to jedyne auto ktore mnie nigdy nie zawiodlo
To po co je sprzedałeś tejBart03 pisze:![]()
![]()
![]()
tak patrze i musze powiedziec ze to jedyne auto ktore mnie nigdy nie zawiodlo
Artix pisze:Ja sie nie dziwie skoro zrobili porownanie Nivy i Hummera i wyszlo ze Niva lepsza
http://www.youtube.com/watch?v=RUHHANKA ... re=related
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości