Wydaje mi się, że podłączenie jest co najmniej dziwne

Drugie miejsce. Wężyk podłączony z jednej strony do kolektora pod gaźnikiem, a zdrugiej strony... do kolektora z drugiej strony gaźnika

Coś namotane, prawda?

Moderator: Albert_N
Toś mnie na trop naprowadziłmeenia pisze:Obstawial bym resztki po instalacji ekonomizera, sczegolnie ze podcisnienie masz z niego zdjete, co oznacza ze musisz posiadac piekna dziurke w membranie bo inaczej by nie bylo wolnych obrotow.
Pozdrawiam
W każdym razie dobrze, że jestklucz13 pisze:Bulbulator
poborcapodatkowy pisze:Czarne pudełko i mikrostyk są![]()
Jutro się tym zajmę
Nopcerber67 pisze:EKONOMIZER???? to u radzieckich coś takiego istnieje?
Po prawdzie, widać dwameenia pisze:na dolnej fotce widac wolny kruciec
widac jeden, ten maly pod srubka na krzyzak, w tej wiekszej dziurze jest srubka regulujaca obroty. schematu nie mam podlacz jak napisalem tylko sprawdz szczelnosc.poborcapodatkowy pisze:Po prawdzie, widać dwameenia pisze:na dolnej fotce widac wolny kruciec![]()
Możesz zarzucić jakiś schemat tych węży, wężyków i kabelków?bo wydaje mi się, że gazownicy, instalując lpg jeszcze za poprzedniego właściciela, coś napierniczyli
Drugi poziomy, mniej więcej pośrodku zaznaczenia, chyba, że to coś innegomeenia pisze:widac jeden, ten maly pod srubka na krzyzak, w tej wiekszej dziurze jest srubka regulujaca obroty. schematu nie mam podlacz jak napisalem tylko sprawdz szczelnosc.poborcapodatkowy pisze:Po prawdzie, widać dwameenia pisze:na dolnej fotce widac wolny kruciec![]()
Możesz zarzucić jakiś schemat tych węży, wężyków i kabelków?bo wydaje mi się, że gazownicy, instalując lpg jeszcze za poprzedniego właściciela, coś napierniczyli
pozdrawiam
poborcapodatkowy pisze:Dzięki![]()
Wieczorem spróbuję coś z tym zrobić. A jak nie wyjdzie to mechanik będzie się męczył
Też się zacząłem przymierzać do polonezowegobartekbp01 pisze:ja wywaliłem to całe dziadostwo przy montowaniu gażnika z poldota i pozaślepiałem wszystkie wolne dziury wkolektorze..też działa
poborcapodatkowy pisze:Też się zacząłem przymierzać do polonezowegobartekbp01 pisze:ja wywaliłem to całe dziadostwo przy montowaniu gażnika z poldota i pozaślepiałem wszystkie wolne dziury wkolektorze..też działaJak coś jeszcze padnie to będzie pretekst
![]()
PS. Jaki to dokładnie gaźnik i jak wrażenia z jazdy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość