Może ktoś mógłby mi pomóc podpowiedzią, czy wymieniając przegub wewnętrzny trzeba rozkręcać przedni most (tu akurat lewy o ile ma to znaczenie)? Po dobroci nie chce wyjść

Moderator: Albert_N
Ja teższary11 pisze:Dzięki za podpowiedź c(_) Teraz powinienem sobie poradzić.
Pozdrawiam!
PS. Mam kość słoniową temu nie wyleciało
,,,to ja mam takiego pomysła by popsiukać żądane miejsce czerwonym sprayemsebaska pisze:Nie. Z czerwonych wszytsko wylata samo, czy chcesz czy nie![]()
pzdr
\Sebi
Tylko jest jeden problem , najpierw Ivul musi podać nazwe i numer lakieru swojej dziwkimichalxl600 pisze:,,,to ja mam takiego pomysła by popsiukać żądane miejsce czerwonym sprayemsebaska pisze:Nie. Z czerwonych wszytsko wylata samo, czy chcesz czy nie![]()
pzdr
\Sebi
- samo wyskoczy.
RAL 3002. wpadający w rdzawy czerwonySvenson pisze:Tylko jest jeden problem , najpierw Ivul musi podać nazwe i numer lakieru swojej dziwki
Co najwyżej na czerwony tlenkowy..sebaska pisze:Ciekawe co by było jakby Ivul przemalował
Czy ktoś ma spręzynę z zawieszenia na zbyciu??Ivul pisze:... Może buty są za cięzkie, a może sprężyna za słaba
Jakoś nie wierzę, że w tenisówkach będziesz spokojniejszyIvul pisze:Może buty są za cięzkie, a może sprężyna za słaba
Twoja karma jest do dupyIvul pisze:Wątpię![]()
Może zieloną zrobię, podobno uspokajający kolor
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości