Jaki akumulator do Ladacznicy ?
Moderator: Albert_N
Re: Jaki akumulator do Ladacznicy ?
242x175x190
55 Ah styknie ?;-)
Czytałem, że ludzie mają takie ale czy to wystarczy ?
Czytałem, że ludzie mają takie ale czy to wystarczy ?
To przeczytaj czy im to wystarcza ...
Ty co Ci się stało ? Lewą nogą wstałeś ?Svenson pisze:To przeczytaj czy im to wystarcza ...
Oki 55 Ah ale jaki prąd rozruchowy ? 400/500

Dzięki pojae do carefure i kupie coś najtańszegoSvenson pisze:http://www.allegro.pl/item1076765517_ak ... oznan.html

- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
A sobie do jedzenia, też najtańsze kupujeszGzubi pisze:Dzięki pojae do carefure i kupie coś najtańszegoSvenson pisze:http://www.allegro.pl/item1076765517_ak ... oznan.html

Ehhh. Miłośnicy NIVIAST

Drogie bravo masa mi gdzieś zniknęła..
Co to jest ''masa"

Co to jest ''masa"

To takie coś, z czego robi się np. doniczki 

Russian Panzer Łada Niva....
Czyli muszę posadzić kaktusa pod maską 

Hehe najtańszegoKrzysiek-74 pisze:A sobie do jedzenia, też najtańsze kupujeszGzubi pisze:Dzięki pojae do carefure i kupie coś najtańszegoSvenson pisze:http://www.allegro.pl/item1076765517_ak ... oznan.html![]()
![]()
![]()
![]()
Ehhh. Miłośnicy NIVIAST![]()
![]()

- silverstone
-
Jak mój wybitny Bosz, tfu
za 280 zeta chodził rok, to nie chcę Cie martwić, ale kupiłeś aku na pół roku
Chytry dwa razy traci

Chytry dwa razy traci

1,6 '92, 1,7i '98.....
eee to ci pochodzi długo. Mój wujek miał akumulator z tej firmy na taksówce, wytrzymał tydzień w okresie jesiennym ( powodem było zwarcie wewnętrzne ). Taksówka to audi 80 b4 1.9 tdiIvul pisze:Hehe najtańszegoKupiłem Jenoxa w promocji
62Ah i 520 ma za 129 zł

Niva 1,7 94r - LPG - była ;((
Niva bez rdzy, to nie oryginalna niva.
Kierowca kat: A, B, B+E, C.
Niva bez rdzy, to nie oryginalna niva.
Kierowca kat: A, B, B+E, C.
Znowu ja coś napisałem??gornek pisze:eee to ci pochodzi długo. Mój wujek miał akumulator z tej firmy na taksówce, wytrzymał tydzień w okresie jesiennym ( powodem było zwarcie wewnętrzne ). Taksówka to audi 80 b4 1.9 tdi[color=#FF0040]Ivul[/color] pisze:Hehe najtańszegoKupiłem Jenoxa w promocji
62Ah i 520 ma za 129 zł
Centra futura 53AH robi dobrze już od roku. Dobra na miasto, mała pojemność więc jest doładowana, a prąd rozruchu podniesiony więc kręci aż miło.

Ja mam stary aku od diesla - poklejony i pouszczelniany reklamówkami ale robi aż miło 

RIP - Łada Niva - symfonia zaworów z nutką rozrządu
Live - Kia Asia Rocsta - skośnooki Jeep
Live - Kia Asia Rocsta - skośnooki Jeep
Powiec prawde , ze nabijasz juz posty na dwa profileIvul pisze: Znowu ja coś napisałem??

---------------------------------------------------------------
u mnie Centra 50Ah kreci ropniakiem i jest OK
DO ZIMY

No pewnie ze nabijam, ale jenoxa nie kupowałem..Svenson pisze:Powiec prawde , ze nabijasz juz posty na dwa profile![]()

Ta ale jest 2 lata gwarancji więc mnie to lotogornek pisze:eee to ci pochodzi długo. Mój wujek miał akumulator z tej firmy na taksówce, wytrzymał tydzień w okresie jesiennym ( powodem było zwarcie wewnętrzne ). Taksówka to audi 80 b4 1.9 tdiIvul pisze:Hehe najtańszegoKupiłem Jenoxa w promocji
62Ah i 520 ma za 129 zł

Gzubi pisze: Ta ale jest 2 lata gwarancji więc mnie to loto
Taaa, to zobacz jeszcze co ta gwarancja obejmuje (a zwłaszcza czego nie obejmuje)

pzdr
\Seb
Wiadomo że nie każdego stać na żelową optimę, ale wystarczy dać 300zł za coś co już ma ręce i nogi typu warta, bosch, bo kupowanie marketowych podróbek to jak strzelanie w totka, na 10 sztuk 1 pożyje 2 lata. Mnie by się nie chciało wyciągać tego aqu , wozić na gwarancję, patrzeć jak auto stoi i tyle.
Niva 1.9D Ironman 2" Kumho KL-71 29''
Jeep XJ 4.0 HO Rancho 4,5'' 5000HD Duratrack 31''
Jeep XJ 4.0 HO Rancho 4,5'' 5000HD Duratrack 31''
Jak powiesz że w terenówce robiła to się okaże że tam aku jest strasznie narażone na wstrząsy, atmosfere, zanieczyszczenie, bulbulatory i prądy błądzące i tego gwarancja nie obejmuje bo to aku jest do taczek.
Dokładnie. Już starożytni górale mówili: Kto tanio kupuje ten na kanale ciągle stoi.Wojt@s pisze:Mnie by się nie chciało wyciągać tego aqu , wozić na gwarancję, patrzeć jak auto stoi i tyle.
A potem zabiera głos w wątkach tupu "jaka awaryjna ta niva"
- poborcapodatkowy
Do rzyci, rymu ni moIvul pisze:Dokładnie. Już starożytni górale mówili: Kto tanio kupuje ten na kanale ciągle stoi.Wojt@s pisze:Mnie by się nie chciało wyciągać tego aqu , wozić na gwarancję, patrzeć jak auto stoi i tyle.
A potem zabiera głos w wątkach tupu "jaka awaryjna ta niva"

Pajero Sport 3.0 V6 '00 - było
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była