Będzie momentami ciężko, bo mam plan pokonać odcinki, które pokonały nas jakieś 10 i 13 lat temu, Czesław będzie wiedział

Maramuresz ma w tym roku 13 lat, więc wkracza w najgorszy wiek

Rejon - Maramuresz, Bukowina, pasma górskie Gutai, Tibles, Rodnei, Maramuresului, Suhard, może trochę malowniczych obczyn bukowińskich z błotem w stylu bieszczadzkim.
UWAGA - nie prowadzimy kolumny - impreza jest z roadbookiem!
Wymagania - sprawny, przejrzany samochód z małym efektem wagonowym i luzami, opony raczej MT, AT to minimum, wskazana, choć nieobowiązkowa wyciągarka i doświadczenie z jazdy w górach, a przynajmniej umiejętność nie panikowania, dystans do siebie i świata oraz własnej fury. Możecie spodziewać się pięknych widoków (o ile się nie rozpada), trudnych zjazdów, kolein, zwalonych drzew, braku trakcji, dużych kamieni, śmiesznych sytuacji, trudnych sytuacji, gorąca w dzień, przymrozków w nocy.
Szczegóły trasy, jaką uda mi się ułożyć zapodam po powrocie, czyli początkiem września.
Limit załóg - 15 samochodów.
Wpisowe 1200 obejmuje przygotowania tras, koszulki i czapeczki pamiątkowe, moją obecność i znajomość realiów/języka, infrastruktury i terenu - co nie zawsze jest oczywiste na innych imprezach zagranicznych

Zapraszam świadomych dorosłych, bo towarzysko bywa grubo czasami.

tel.502155992, misiek@maramuresz.com
http://www.maramuresz.com/?30.09.2017-0 ... n-2017,109